=== ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ 84ΧΡΟΝΟΥ Η ΝΕΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!

  === ΤΖΗΜΕΡΟΣ:  «…δια ταύτα, καταδικάζεται ο κατηγορούμενος εις την ποινήν της δημοσιότητος. Οφείλει, από τούδε και στο εξής, να εμφανίζεται, καθ’ εκάστην, εις το οικείον κοινόν, εκθέτων εαυτόν ενώπιον δυσπίστων, συκοφαντών, ή ενδιαφερομένων μεν, παρερμηνευόντων δε.»
  === Με αυτή τη πομπώδη φράση αρχίζει το πρόσφατο αυτοβιογραφικό του ο πολιτικός καθίκης, υποτακτικός της Μέϊρκελ και πολιτικός συνεταίρος του Γρ. Βαλλιανάτου και του Στ. Μάνου, Θάνος Τζήμερος.

  === Σύμφωνα με χθεσινά, αλλά κατά σχεδόν 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ο ακροδεξιός νεοφιλελεύθερος, που θα υποκαθιστούσε τον Κουβέλη αν δεν πετύχαινε το αριστερόστροφο ακροδεξιό πείραμα των τραπεζιτών με τον Κουβέλη της Μέϊρκελ και του Σόϊμπλε, ο Τζήμερος δηλαδή (για να μη χαθείτε στη φλυαρία μου), κατηγορείται, ότι “στις στις 18 Οκτωβρίου του 2009 !!!!!!, στην οδό Κουμουνδούρου 2 του Βόλου, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας που κατοικεί το θύμα, ο Δεληγεώργης Νικόλαος 84 χρονών!!!!, και ώρα 15:00 καταμεσήμερο, τέλεσε τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:
  — Mε πρόθεση προξένησε στον υπέργηρο απλή σωματική βλάβη:  “δηλαδή έπληξε τον ως άνω εγκαλούντα και πιο συγκεκριμένα τον άρπαξε με τα χέρια του και τον σήκωσε ψηλά και άρχισε να χτυπάει με δύναμη όλο του το σώμα στον τοίχο και έτσι προκάλεσε σε αυτόν απλή σωματική βλάβη.
  —Επίσης, με περιφρονητική συμπεριφορά, σκοπούσα στη μείωση της τιμής του ανωτέρω εγκαλούντος, προσέβαλε αυτόν με έργο, ήτοι αρπάζοντας τον με τα χέρια του και σηκώνοντάς τον ψηλά” !!!!!

  === Η ποινική δίκη είχε ορισθεί αρχικά για τις 16 Μαΐου του 2012 !!!!!!! αλλά αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 26 Οκτωβρίου του 2012.

  === Εμείς εδώ, συναθροισθέντες άπαντες οι Tsoutsouneros σε Πανελλήνια Εθνική Συνδιάσκεψη, σήμερα τα τζημερώματα και λίαν πρωίαν, συναποφασίσαμε στα ξαφνικά, αιφνίδιο, απροειδοποίητο τρομοκρατικό τσουτσουνέρικο χτύπημα εναντίον του Τζήμερου, ήτοι χέσιμο, κατούρημα και πασάλειμμα της χέστρας του, του καθρέπτου του συμπεριλαμβανομένου.

 === Πήγαμε, χτυπήσαμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη, στο όνομα όλων των ΚΑΠΗ άνω των 80 τον καταχέσαμε και κατουροσημαδέψαμε κάθε γωνία, μέχρι το ταβάνι για παραδειγματισμό!!!!!!

 === Παρ’ όλα τα εκπληκτικά επιτεύγματα του καταδρομικού εγχειρήματος, μένουμε και ημείς απορούντες, στο γιατί ρε γαμώτο, τα πόρνα ΜΜΕ του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστωτικού συστήματος, έκρυψαν τέτοια ειδησάρα στη παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΘΙΚΗΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΪΟΥ 2012, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ???… Έεεεεεε???….

Απάντηση