=== Τέσσερις-πέντε φορές τουλάχιστον, σε αυτό εδώ τον χώρο ΚΑΙ αμέτρητες οποτεδήποτε είχα να πάρω κάποια σοβαρή απόφαση, έχω γράψει, έχω πει:
=== ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ
=== ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΜΟΥ
===  ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΜΟΥ
=== Τον Λόγο αυτόν, εγώ τον σεβάστηκα….

  === Και Να!!! Που η Τροία, ακόμη καίγεται..….  Και Να!!! ο Αδόλφος υψώνει τη σβάστιγκα!!!….. Να μου πάρει το κεφάλι με τσεκούρι δίκοπο, επειδή τολμώ να συνεχίζω να μιλώ για παράνομη λαθρομετανάστευση, για ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… Για λαθραία – εμπορική εισαγωγή ΣΚΛΑΒΩΝ, που στόχο έχει να φέρει ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση στον ΕΛΛΗΝΑ μεροκαματιάρη. Κι΄ επειδή τολμώ και αρνούμαι, έρχονται και μου κλέβουν τα πάντα!!! Ακόμα και τα χρώματα…. Μου κλέβουν τα λόγια και τις ιδέες και τα εμφανίζουν δικά τους…. Μαύρα και καφετιά και σκοτωμένο αίμα μου τα κάνουν!!!…

  === Μετά, πηγαίνουν πίσω απ΄ τον μπερντέ, βάζουν τη μουτσούνα του κόκκινου ανθρωπιστή, του αριστεριστή του κώλου, που τον άνθρωπο τον βλέπουν μόνο στον αλλοδαπό εισαγώμενο σκλάβο, που γίνεται εργαλείο συμπίεσης του μεροκάμαατου σε ένα ξεροκόμματο και καρφί δεν του καίγεται αν ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ γίνει  δέκα φορές πιο σκλάβος και πεθάνει της πείνας ή αυτοκτονήσει!!!. Του ΕΛΛΗΝΑ, αυτοί οι πολυπρόσωποι, άχρωμοι και απρόσωποι, του ξεριζώνουν την ψυχή και του απαιτούν να δείξει ….μεγαλοψυχία, σε αυτούς που έρχονται προϊόντα εισαγωγής φτινής εργασίας, σε άμεση στενή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, με τα φρικιά του μεγάλου ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

  === Και απαιτούν από τον δολοφονημένο ΕΛΛΗΝΑ εργαζόμενο, να υποταχθεί μεγαλόψυχα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα συγκαλέσουν στρατιές ….αριστερών δυνάμεων να τον κατατροπώσουν, διότι μπορεί να είμαι δολοφονημένος, αλλά η μέχρι θανάτου άρνησή μου να γίνω στησοκώλης, ισοδυναμεί με ασπασμό και ταύτιση με τον ναζισμό, λένε οι σιωνιστές-ναζιστές!!! Για να επιβάλουν υποταγή…

  === Και Να!!! Που η Τροία, ακόμη καίγεται..….  Και Να!!! ο Αδόλφος υψώνει τη σβάστιγκα!!!….. Να μου πάρει το κεφάλι με τσεκούρι δίκοπο!!! Και μου ήρθε σαν ανάρτηση από φιλικό ιστολόγιο!… Μια ανάρτηση, σκέτη μετωπική σύγκρουση με την ιδεολογική μου συγκρότηση, σε σημείο να με κάνει να αισθάνομαι υβριζόμενος. Ο συντάκτης, βγάζει εκτός νόμου μέχρι και νεοναζί ή φασίστες, όποιον χρησιμοποιήσει τον όρο “ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ” ενώ επιφυλάσσει για τον εαυτό του το δικαίωμα, να ….ανακαλύπτει τον όρο “ΛΑΘΡΟΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ” για όποιον τολμά να λέει τις λέξεις “ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ” και “ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ”
=== Τις έννοιες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ που αντανακλούν το μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ στη σύγχρονη ιστορία μας, δεν τις καθιέρωσαν, οι λαθροεισαγωγείς σκλάβων που ανήκουν σε όλο το άθλιο πολιτικό φάσμα, από την άκρα (και ναζιστική) δεξιά έως και την κομμουνιστική αριστερά. Στημένη φάμπρικα κερδοσκοπίας σε βάρος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ!!!… Οι έννοιες όμως αυτές, ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ από τις μάζες, αμέσως μόλις αυτές αντιλήφθηκαν τα κόλπα των καρχαριών και τη συμπαιγνία νεοφιλελευθεριστών, ψευδοσοσιαλιστών, σιωνιστών, νεονασιστών και ψευδοαριστερών. Ειδικά για τους ναζιστοφασίστες πράκτορες των σιωνιστών τραπεζιτών, καλά θα κάνουν οι όψιμοι αριστεριστές, να μη ξεχνάνε τι ήταν και τι έλεγε η ναζιστική συμμορία του Καρατζαφέρη και τι ΑΝΤΙΘΕΤΑ έκανε, με την είσοδό της στη διαφθαρμένη σιωνιστική συγκυβέρνηση. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι χρυσαυγίτες.

  === Η αγανάκτηση της εργατικής μάζας και της φτωχολογιάς, που ΕΙΝΑΙ τα μοναδικά θύματα αυτής της ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ – ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ εισβολής αδήλωτης  και ανασφάλιστης εργασίας, είναι που επέβαλε αυτές τις λέξεις ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, για να υποδηλώσουμε τον ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΒΑΡΒΑΡΟ και ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
=== Η είσοδος ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ σε μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα, ακόμα και στην Ουγκάντα, ακόμα και στο πρώην Κογκό, γίνεται κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις. Η παραβίαση των όρων ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ σε μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ, καθιστά τόσο τη λαθραία ΕΙΣΟΔΟ όσο και τη λαθραία ΠΑΡΑΜΟΝΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
=== ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΝΕΟΝΑΖΙ και ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, είναι όλοι αυτοί που εισάγουν ή ανέχονται ή ενισχύουν ή προμοτάρουν την ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, διότι εκ προοιμίου γνωρίζουν, ότι οδηγούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση, σε ακόμα μεγαλύτερη πείνα, στην απόγνωση και στον θάνατο.

Απάντηση