=== Αυτή την άθλια φράση, την έχουν πει, ο Μπαρόζο, η Λαγκάρντ, η Μέϊρκελ, ο Όλι Ρεν, ο Σόϊμπλε, ο Ράϊχενμπαχ και κάθε διατραπεζικό ευρωκαθίκι σε όλους τους τόνους.
  === Αυτή την άθλια φράση, την έχουν ματαφράσει, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, ο Παπαδήμος, ο Πάγκαλος, ο Αβραμόπουλος, η Δαμανάκη, ο Παπακωνσταντίνου, ο Βενιζέλος, ο κάθε πουλημένος στους σιωνιστές τραπεζίτες, εβραιομασόνος της γαλαζιοπράσινης συμμορίας των Αθηνών.
  === Όμως αυτή τη φράση, την έχει πει και η Δράκαινα του Comodo, η Παπαρήγα, η αρχηγός της ολιγαρχίας που διέλυσε το ΚΚΕ και την επανέλαβε πρόσφατα, πριν από πέντε μέρες!!!!  “Εμείς είμαστε εναντίον του μνημονίου…. Αλλά το μνημόνιο είναι πλέον μονόδρομος…. Διότι καλλιεργείται και η αντίληψη ότι αν φύγει από τη μέση το Μνημόνιο, τελειώσαμε……”
  === Την έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και ούτε μπαίνουν στον κόπο να τη ρωτήσουν κι΄ αν τη ρωτήσουν, το Παπαρήγειο φάρμακο είναι ένα και μοναδικό: ένταξη υπό τη παρασυναγωγή του Περισσού, χωρίς τα πως θα σε βγάλει από τη κρίση. Απλά και αξιωματικά, εππειδή το είπε η παπατρίχα της υποταγής.

  === Ακριβώς μια μέρα πριν, χωρίς η παπατρίχα να έχει ανακοινώσει τη βαρύγδουπη πρόταση νόμου, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΟ ή ΕΜΜΕΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, αφού ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ απαξίωσε σχεδόν υβριστικά τους πάντεςπου θεωρητικά και δυνητικά θα μπορούσαν να συμμαχίσουν σε τέτοια “πρόταση” την ακούσαμε έκπληκτη, να κάνει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς όλους όσους έφτυσε λίγες ώρες νωρίτερα, ενώ γνώριζε, ότι θα εισπράξει ΟΡΓΗ!!!
   === Αυτές οι εκδηλώσεις της πουλημένης ηγεσίας του ΚΚΕ, αποτελούν κατευθυντήρια γραμμή προς τα μέλη, για να μη συμμαχούν με κανέναν και να μη συμμετέχουν σε καμία αντιμνημονιακή εκδήλωση από κοινού με άλλους.
Αυτό πολιτικά μεταφράζεται, ότι η πολιτική σκύλα και υπονομεύτρια του λαϊκού και εργατικού κινήματος, υποκριτικά υποβάλει αντιμνημονιακό νόμο, αφού τη προηγούμενη μόλις μέρα, δεν άφησε τίποτα όρθιο, που να προδιαθέτει καλή πρόθεση όλων για συνεργασία και συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου. Από πριν, εσκεμμένα έχει κατεδαφίσει αυτό που δήθεν προτείνει να ….κτιστεί!!!!
  === Θα ήταν στη κυριολεξία νούμερο, αν ένας με τόσο νωπή τη ροχάλα στο πρόσωπό του. από την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ υπονομεύτρια Παπαρήγα, αν πήγαινε την επομένη σε πολιτικό ραντεβού μαζί της.

Αυτή πάντα ήταν, αυτή είναι και πάντα θα είναι η Παπαρήγα. Μια Δράκαινα του Comodo!!!….

1 Comment

Απάντηση