Περί φανερωμένων και μη γιαχωβάδων διάλογος

17 Ιουλίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === “Τ.Ν.”  : Tελικα ειναι /δεν ειναι Ιεχωβας ο κ. Τζημερος??????

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει, είναι. Το ότι προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να διαψεύσει, επειδή πήγε φαντάρος, είναι χοντροπαπαριά. Οι περισσότεροι γίνονται γιαχωβάδες, μετά το στρατιωτικό, όταν βρίσκονται στη περίεργη κατάσταση, να αναζητούν αναγωνίως την επαγγελματική και οικονομική αποκατάστασή τους.

  === “Τ.Ν.” :  Παντως, οταν αρνειται καποιος οτι ειναι Ιεχωβας ειναι σκληρο να τον θεωρουν οτι ειναι…..εκτος και υπαρχουν αντιθετες αποδειξεις π.χ. Φωτογραφιες του απο τις συγκεντρωσεις τους, δημοσιευσεις δικες του επωνυμες σε εντυπα χιλιαστικα, μαρτυριες αλλων του συντροφων κλπ κλπ 
Συνηθως ΔΕΝ αρνειται ο ιεχωβας οτι ΕΙΝΑΙ ιεχωβας.
Μια και εγινε λογος περι Γιεχωβαδων, ειναι αληθεια οτι της Μαργαριτας Παπανδρεου ο πατερας δηλ. Ο αλλος παππους του ΓΑΠ ειναι διασημος Γιεχωβας της Αμερικης?????

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
1.– Όταν χτυπά κάποιος ΔΗΜΟΣΙΑ την Ορθοδοξία και όχι τις πούστικες πολιτικές του Ιερώνυμου και ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ καταθέτει ΔΗΜΟΣΙΑ πρόταση υπέρ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ, για τον οποίο μόνο οι γιαχωβάδες ενδιαφέρονται, υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει θέμα.
2.– Ο γιαχωβάς με τα έντυπά του, προσπαθεί να ξεγελάσει τον κάθε χριστιανό και εμφανίζεται σαν χριστιανός. Κόβουν και μικρές φράσεις από παλαιά διαθήκη και από γραφές των Αποστόλων, για να σε παρασύρουν σε “διάλογο”
3.– Τόσο οι γιαχωβάδες, όσο και οι εβραιομασόνοι που προωθούνται για κατάληψη θέσεων εξουσίας, κρύβουν αυτές τις ιδιότητες, γιατί ξέρουν ότι αν δημοσιοποιηθούν και αν παραδεχθούν ότι είναι γιαχωβάδες ή εβραίοι ή μασόνοι, η πολιτική αποτυχία τους θα είναι δεδομένη, αφού ξέρουν πως θα αντιδράσουν τα αντανακλαστικά των Ελλήνων, ακόμα και εκείνων που δεν είναι θρησκευόμενοι. Και αρνούνται και χειροδικούν όταν συντρέχει λόγος σύμφωνα με τη γιαχωβάδικη λογική.
4.– Ο Douglas Chant, πατέρας της Margaret Chant, ήταν ηγετικό στέλεχος των γιαχωβάδων ΗΠΑ και Καναδά. Μερικοί έχουν γράψει, ότι διετέλεσε και πρόεδρος για αρκετά χρόνια. Η μάνα της ήταν κανονικά, εβραιοαμερικάνα. Αυτές οι “προελεύσεις” ήσαν τα διαβατήρια του Τζέφρι, για να γίνει συλλέκτης βραβείων των μεγαλύτερων Εβραϊκών οργανώσεων του κόσμου.

Απάντηση