=== Όλα σε Ευρώπη και Αμερική δείχνουν, ότι είναι θέμα χρόνου η απόλυτη χρεοκοπία και η επαναφορά “νέας” κερδοσκοπικής δραχμής, με απόλυτη απίσης υποταγή και παράδοση της χώρας στους σιωνιστές τοκογλύφους της ΕΕ.

  === Είτε μας αρέσει, είτε όχι, το μόνο αντίδοτο είναι η καθολική έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι απλά από την ζώνη του ευρώ. Το πρόβλημά μας είναι το πως….

  === Ο λαός αισθάνεται άοπλος και δειλιάζει, ενώ η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, είναι παραδομένη στα πραγματικά αφεντικά της.

  === Είναι ανάγκη, να ξαναβρούμε θάρρος και τρόπους μυστικών αυτοοργανώσεων και να οπλιστούμε με θέληση, με τόξα, με σφεντόνες και οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο και να διώξουμε τους νεοκατοχικούς ληστές με τη βία. Χωρίς χρήση βίας εναντίον του εισβολέα εχθρού, μόνο θύματα θα μετράμε. Πρέπει να τα βρούμε με τον φίλο, τον γείτονα, τον συνάδελφο στη δουλειά, με τον συμφοιτητή στις σχολές…. Μακριά από κομήτες και διαδικτυακά και μιντιακά κατασκευάσματα….

Προκάτ επαναστάσεις με φανερωμένες “προσκλήσεις” δεν υπήρξαν ούτε θα υπάρξουν. Να κάνεις το σκοτάδι όπλο και επαναστατικό πλεονέκτημα.-

Απάντηση