=== Η παρακάτω ανάρτηση αφορά συγκαλυμένη έναρξη “συγχώνευσης” — Τη μέθοδο την έχουν διδάξει βλακωδώς τα ψευδοΠΑΣΟΚια — Διαβάστε:

  === Υφυπουργός Σαλμάς: “Ανοίγουμε τρεις νέες κλινικές στο Αττικό νοσοκομείο!!!”

  === Όλως περιέργως αλλά υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις. Όπως αυτή που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς ότι εν μέσω κρίσης ανοίγουν τρεις νέες κλινικές στο Αττικό νοσοκομείο.

  === Παρά τις δύσκολες συνθήκες προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους του εθνικού συστήματος υγείας, προκειμένου να λειτουργήσουμε κλινικές στα νοσοκομεία που επί δεκαετίες είναι κλειστές. Σήμερα δρομολογήσαμε να ανοίξει και να λειτουργήσει μία πτέρυγα με 30 κλίνες στο νοσοκομείο Αττικό.  Η Δυτική Αττική το έχει ανάγκη.

  === Θα ανοίξει η Νευροχειρουργική κλινική, η ουρολογική και η γναθοχειρουργική. Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση του προϋπολογισμού αφού αυτό θα γίνει με μεταφορά πλεονάζοντος νοσηλευτικού προσωπικού από το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, στο οποίο δεν θα κλείσει καμία κλίνη.

  === Απεναντίας (ισχυρίζεται ο κοπρίτης) ενισχύεται το νοσοκομείο αυτό Δυτικής Αττικής με ιατρικό προσωπικό, ο διορισμός του οποίου υπεγράφη σήμερα.

  === Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας δίνοντας προστιθέμενη αξία στα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Η παραπληροφόρηση ότι στις προθέσεις μας είναι να κλείσει το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής  είναι ψευδείς.

Αναρτήθηκε από nocomments.gr

ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”  : 
Αυτές είναι ψευτιές του ΣΑΛΜΑ. Να μας πει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ αυτές τις ΤΡΕΙΣ (ούτε μια ούτε δυο) ΚΛΙΝΙΚΕΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ…. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΛΜΑ ΜΑΣ?????
Δεν ζητάς να σου βρει κανένα γιατρο, η συναδέλφισσα σου η ΣΚΟΠΟΥΛΗ….???? δε γίνεται, όλο και κάποιον θα ξέρει αυτή αν δεν ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΟ…..

Απάντηση