=== Θέμα: Συνάντηση Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, με τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, κ. Ιωάννη Διώτη.

  === Ο Υπουργός Υγείας,  Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, συνεργάστηκε σήμερα με τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος,  Ιωάννη Διώτη.

  === Ο Υπουργός Υγείας ζήτησε από τον κ. Διώτη να διερευνηθούν πλήρως οι υποθέσεις με τις οποίες ήδη ασχολούνται οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ και αφορούν οργανισμούς και φορείς, οι οποίοι υπάγονται στο Υπουργείο Υγείας.

  === Παράλληλα, ζήτησε ενημέρωση για άλλες υποθέσεις, οι οποίες εξετάστηκαν κατά το παρελθόν και ήδη έχουν αποσταλεί στη δικαιοσύνη και αφορούν πάσης φύσεως δραστηριότητες στον τομέα της υγείας.

  === ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου 18-7-2012

Καλά ρεεεεε…. Αυτός δεν είναι που τον διαφημίζετε ότι εξάρθρωσε την Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέβρη???… Τι συνέβηκε??? Έπαθε εξάρθρωση ο εγκέφαλός του???… Μήπως πέρασε εγκεφαλικό σαν τον Σαμπατακάκη???… Ή από υπηρέτης της CIA έγινε της καταργημένης KGP??? Έτσι και υποψιαστώ ότι ο Antre Likourentzo δεν εμπιστεύεται την ευθυκρισία του διώκτη διώτη, θα σκίσω τα πτυχία του….

Κάθε τυχόν προσπάθεια επηρεασμού την απορρίπτω παταγωδώς, διότι ο διώκτης είναι της πιάτσας και τα καταφέρνει σιωπών αυτοβούλως.

Κακά τα ψέματα. Τη βρωμιά, τα οικονομικά εγκλήματα και τη λεηλασία του δημόσιου χρήματος στον χώρο του διαλυμένου ΕΣΥ, τα έζησα από κοντά. Η σαπίλα λειτουργεί σαν μαφιόζικη οργάνωση, αλλά αν θέλει ο ελεγκτικός μηχανισμός να βρει τους ενόχους της εκτεταμένης διαφθοράς, οποτεδήποτε και αν βάλει το χέρι στον βόθρο, πανεύκολα θα ανασύρει μάτσο κλέφτες και κλοπιμαία….. ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΛΕΩ…. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΓΕΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

 Εγώ λέω, πως έχασε τη πετονιά του ό Λυκουρέντζο κι είναι τα μαγαζιά κλειστά, οπότε πήγε να ψαρέψει στου Διώτη….

Απάντηση