=== Μα καλά, δέν βάζετε ποτέ μετά το τέλος μιας εκπομπής το video, για  να δείτε τα χάλια σας;;;
  === Μιλάτε όλοι μαζί, βρίζει ο ένας τον άλλο. Ο Παυλόπουλος μουντζώνει και με τα δύο χέρια του. Και  εμείς, οι τηλεθεατές, προσπαθούμε να ακούσουμε τις απόψεις των καλεσμένων σας, προτού  τους εξαναγκάσετε να παραδεχτούν τις δικές σας.
  === Όπως λέει το πιο κάτω κείμενο είστε “καραγκιόζηδες” δημοσιογράφοι.
  === Και τέλος με το δελτίο καιρού γιατί εκχυδαϊζετε την ελληνική κοινωνία;;;  Μήπως νοιώθετε και περήφανοι που έχετε την Πετρούλα ;;
  =============================

   === Πικρές αλήθειες !
   === Ομολογία του αποχωρούντα αρχισυντάκτη των New York Times!!!
   === “Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια”

  === O Τζον Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.
  === Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο, και ο Σουϊντον διέκοψε και συμπλήρωσε:
  === “Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
  === Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω.
   === Εσείς…. επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να…. γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο…
  === Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο.. Είμαστε υποτελείς.  Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.
   === Είμαστε καραγκιόζηδες.Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους.
   === Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ….!!!!
Στάλθηκε από Costas Passias <[email protected]>

Απάντηση