===  Σώρρα, Λαμπράκη,  Τριανταφυλλόπουλε, Καρυώτη, Γεωργαντζά

  === ΚΑΘΙΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ

  === ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ

  === Σε όποιον φίλο στάλθηκε με οποιονδήποτε τρόπο η κάλπικη «πληροφορία» ότι έχει εκδοθεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της ΕΤΕ,  να τη ρίξει στα σκουπίδια.

  === ΕΠΙΣΗΣ υπενθυμίζω, ότι οι απατεώνες ουδέποτε υπέβαλαν Δήλωση Δωρεάς, αλλά ένα απλό ερώτημα στη ΔΟΥ Πατρών, για το πόσο κοστίζει μια δωρεά κάποιου αστρονομικού αλλά στη πράξη, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ποσού, στο οποίο απάντησε ο άθλιος διευθυντής της ΔΟΥ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΕΝΤΥΠΏΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

  === ΕΠΙΣΗΣ υπενθυμίζω, ότι η μετοχή που έχει δημοσιοποιήσει η συμμορία Σώρρα δια του Τριανταφυλλόπουλου, είναι εξοφλημένη και ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ σύμφωνα με τη διαδικασία συγχώνευσης.

  === Η συμμορία των απατεώνων του Σώρρα, στρέφεται αποκλειστικά κατά του Ελληνικού Λαού, κατά του Ελληνικού Δημοσίου και κατά ΟΥΔΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ!!!!!!, ως δήθεν αποκλειστικού μετόχου εξαγοράς της χρεοκοπημένης Τράπεζας Ανατολής. Αν κέρδιζε η απάτη τους, η χρεοκοπία της χώρας θα ήταν υπέρδιπλη απ ότι είναι χωρίς τις αισχρές διεκδικήσεις της συμμορίας Σώρρα (ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΤΟΥΣ 2011 !!!! ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ.

  === ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, ότι ο συλλεκτικός οίκος άχρηστων αναμνηστικών http://www.hwph.de/historische-wertpapiere/losnr-auktnr-pa26-151.html  συνεχίζει να πουλά κωλόχαρτα μετοχών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ….με το κιλό!!!! Σε τιμές ευκαιρίας με πετιγκρί!!!!! Τομάρια….

‘Ενας Εισαγγελέας μωρέ….. Ένας για δείγμα….. Αν αυτή η δημόσια απάτη γινόταν στην Αμερική, με όλα τα στραβά αυτής της χώρας, ολόκληρη η συμμορία και οι διαφημιστές της θα ήσαν πλάον κάτοικοι του Γκουαντάναμο.

6 Comments

 • Ο/Η artemis λέει:

  Γιατί δεν τους αφήνεις tsoutsounero να νοιώσουν με το μυαλό τους χρήσιμοι στη ζωή τους;

  άστους να βρίζουν, ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος

 • Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

  …και όσο για την απόφαση που λέτε: http: //banquedorient.org/web/?p=1216

  Μάλλον η δικαιοσύνη τα βλέπει λίγο διαφορετικά τα πράγματα tsoutsouneroooo!!!

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Τη απόφαση κοπρίτη, που να λέει ότι ΕΙΣΑΙ ΚΆΤΟΧΟΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ και όχι μπουρδολογίες και παραμύθια της Χαλιμάς. Την δικαστική απόφαση ΑΥΤΟΥΣΙΑ και θα σου εξηγήσει ο Μπαρμπανίκος πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

 • Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΤΟΥΣ 2011 !!!! -> ???

  Πότε θα το βγάλετε στο φως της δημοσιότητας. Γιατί παίζεται και εσείς το παιχνίδι τις σιωπής;

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Γιατί δεν το δημοσιεύετε ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ????? Δημοσιεύστε το και στείλτε το!!!! Την απόφαση όμως και όχι τη ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!!
   ΚΑΙ τότε τα ξαναλέμε, ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   E-MAIL ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΚΟΠΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΦΑΣΗ» (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΗΣΑΙ) ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ — ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΣΚΑΣΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

Απάντηση