=== Στις 2-10-2010, σατυρίζοντας τις πληροφορίες για διοχέτευση κρατικού χρήματος, μέσω της Νομαρχίας Αθηνών (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) στη διεθνή συμμορία του σιωνιστή Παπανδρέου, έβαλα γελοιοφωτογραφία και έγραφα: ΦΩΤΟΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΤΑΪΖΕ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕ 500.000€ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ!!!!! — ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ —– ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ

  === ΣΗΜΕΡΑ ο φίλος Παντελής Μωραϊτης, μου έστειλε ένα έγγραφο φωτιά, για το οποίο η διαβρωμένη δικαιοσύνη, θα επαναληφθεί αισχρά ως τυφλή. Διαβάστε το έγγραφο ενός σύγχρονου γκαγκστερικού “ταμεία” του ψευδοΠΑΣΟΚ, ο οποίος είναι συγχρόνως και διοικητής του ΙΚΑ (Ρ. Σπυρόπουλος)που συστηματικά το χρεοκοπεί!!!!

  === Ο αλήτης Σγουρός, που δεκάδες φορές βγαίνει στις τηλεοράσεις και παραπονιέται ότι δεν έχει πόρους για τις αρμοδιότητές του, και όλοι οι ΠΑΣΟΚοαλήτες ληστές, πόσα εκατομμύρια έχουν χορηγήσεις στους σιωνιστές της Σοσιαλιστικής διεθνούς, τα 3 τελευταία χρόνια της επίσημης χρεοκοπίας????

  === Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για τη γαλαζιοπράσινη “εισαγγελέα” και για την γαλαζιοπράσινη “ανακρίτρια”  της μακρινής και ξωτικής Botsovalia δεν υπάρχει????

  === Σε τελική ανάλυση, ο στρατός, ΜΟΝΟ όταν λαμβάνει εντολές από τους σιωνιστές της Ουάσιγκτον ξέρει να επεμβαίνει???? Ας κουνηθεί έστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ, για εκδίωξη κατοχικών δυνάμεων και για αποκατάσταση της Δημοκρατίας…. Έστω μία φορά!!!!! Ο Ελληνικός λαός είναι άοπλος…..  

1 Comment

  • Ο/Η Batsias λέει:

    Kαι το καλύτερο αύριο ήρθε για τους σοσια-ληστές με το ανθρώπινο προσωπείο και όχι για εμάς τους αφελείς !!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !!!

Απάντηση