=== Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ αύριο το πρωί στην Οχρίδα και θα ακολουθήσουν δηλώσεις του προς τον Τύπο. Στη συνέχεια ο Μπαν Κι Μουν θα μεταβεί στα Σκόπια, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι.

  === Στην ΠΓΔΜ αναμένεται να φθάσει το βράδυ ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, στο πλαίσιο περιοδείας του στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

  === Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ αύριο το πρωί στην Οχρίδα και θα ακολουθήσουν δηλώσεις του προς τον Τύπο. Στη συνέχεια ο Μπαν Κι Μουν θα μεταβεί στα Σκόπια, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, ενώ θα απευθύνει επίσης ομιλία στη Βουλή της ΠΓΔΜ.

  === Στο επίκεντρο των συναντήσεων του Γ.Γ. του ΟΗΕ στην ΠΓΔΜ αναμένεται να βρεθεί και το θέμα της ονομασίας. Όπως ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, η ηγεσία της χώρας, κατά τις συναντήσεις που θα έχει με τον Μπαν Κι Μουν, θα επαναλάβει «την αποφασιστικότητα της για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο θέμα της ονομασίας».

  === Κατά την επίσκεψη του στην ΠΓΔΜ, ο Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών θα συνοδεύεται από τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς.
  === Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
  === Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Για τον σιωνιστή Μάθιου Νίμιτς ξέρουμε και έχουμε γράψει αρκετά.
Ο Μπαν Κι Μουν, είναι γιος χρεοκοπημένου …αγρότη, ο οποίος σε ηλικία 8 ετών, επιλέχθηκε “τυχαία” από το …σχολείο του, να στείλει γράμμα, (1952) στον τότε Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ. Σε ηλικία 18 χρονών, επιλέχθηκε “τυχαία” από τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, για ένα ταξιδάκι στις ΗΠΑ, όπου φιλοξενήθηκε πολλούς μήνες, από εξωγήινη οικογένεια. Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία, να συναντηθεί και να γνωρίσει “τυχαία” (1962) τον αμερικάνο Πρόεδρο Τζον Κένεντι!!!! Μόλις τελείωσε το πανεπιστήμιο στη Σεούλ, το 1970 έφυγε ξανά στις ΗΠΑ, όπου στη κυριολεξία υιοθετήθηκε πνευματικά, από τον ….Εβραίο καθηγητή του ….Χάρβαρντ Joseph Samuel Nye, Jr.,  ο οποίος όλως “τυχαία” φρόντισε να κερδίσει στη …λοταρία το 1985, ένα Master Δημόσιας Διοίκησης και Κυβερνητικής Πολιτικής,  από τη Σχολή John F.  Kennedy του Πανεπιστημίου παραγωγής διεθνών γκαγκάδων του Χάρβαρντ,  και ο ίδιος εβραίος καθηγητής, φρόντισε από εκεί και μετά, για όλα τα υπόλοιπα!!!!

Απάντηση