=== Από χθες έχω μαυρίλες. Είμαι πολύ ζοχαδιασμένος, για την ευκολία με την οποία θάβονται κρίσιμα για όλη την Ελλάδα θέματα, από τα καθεστωτικά νεοναζιστικά ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ. Και με την ίδια ευκολία, σαν να πραγματοποιούν ομαδική συναυλία ρουτίνας, καταφέρνουν και κάνουν κυρίαρχο σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο θέμα, τη μαλακία ενός δηλωμένου φασισταριού, η οποία αντιμετωπίστηκε εύκολα, από ένα άλλο φασισταριό, υπέρ την “δημοκρατίας” των νεοναζιστικών Ολυμπιακών Επιτροπών Ελλάδας και Διεθνούς.

  === Ρε γαμώτο, δεν λέω κάτι, διεκδικώντας την ανακάλυψη της αμερικής, σε βάρος της έτσι κι’ αλλιώς νόθας ανακάλυψης του Κολόμπο. Μιλώ για θέματα πασίγνωστα:
  1.— Η Βούλα Παπαχρήστου, δεν έτσι απλά μια αθλήτρια. Είναι μια νεοναζίστρια του κερατά και σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιηθώ για να φορέσει φωτοστέφανο παρθενίας, επειδή συμβσίνει να θέλω την άμεση εκδίωξη των λαθρομεταναστών, όπως το θέλουν όλοι οι Έλληνες, που όμως θέλουν και  επιχειρούν να καπελώσουν οι εβραιομασόνοι της Χρησής Αυγής, του Λάος και του κουνιστού …Άδωνις. Η Βούλα Παπαχρήστου αρέσκεται να προκαλεί με τις συνεχείς νεοναζιστικές επιλογές της, τις οποίες προβάλει έντεχνα, γνωρίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα πιάσουν πολιτικό τόπο.
— Δικαίωμά της να είναι ότι σκατά θέλει…. Εγώ και ο κάθε Έλληνας, γιατί να γίνουμε η πολιτική παρθενορραφή της???? Μου ταιριάζει εμένα, να γίνω μαζί με άλλους, ο φερετζές, μιας εκ προοιμίου ομαδικής πόρνης και σκύλας τεχνητής “αγανάκτησης” ???? Άλλο πράγμα να κατακτήσεις την εξουσία και με αυτή να μαζέψεις όλους ανεξαιρέτως τους λαθρομετανάστες, συμπεριλαμβανομένων και των ισραηλινών, και να τους ξαποστείλεις εκεί απ’ όπου ήλθαν και άλλο πράγμα να κάνει κάποιος νεοναζιστικό παιχνίδι, ώστε να αποτραβηχτούν τα βλέμματα του κόσμου από τη σφαγή που πραγματοποιούν οι σιωνιστές ΚΑΙ στη Συρία και τα φορτώνουν στον Άσαντ. Έχουμε να κάνουμε με δηλωμένη θαυμάστρια της μασονικής Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη. Τα κόλπα περί επαγγελματικής συγγνώμης και φραστικά τεχνάσματα του τύπου “οι άλλοι έχουν πει και έχουν κάνει χειρότερα” δεν με αφορά, πέραν από το να ξεχέσω ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…. Μια συγγνώμη, που από κάτω περιλαμβάνει εκατοντάδες σχόλια αυθόρμητων “θαυμαστών” που αναιρούν πολλαπλώς τη τεχνητή συγγνώμη.
— Μιλάμε για την ίδια “αθλήτρια” η οποία έχει γίνει με τα δημόσια σεξίστικα κουνήματά της μέσα στον στίβο, διάσημη, σαν η πλέον σέξη αθλήτρια. Μιλάμε για υπερεθνικισμό που είχε ενθουσιάσει τους ….Τούρκους φιλάθλους και έχουν γραφεί σεξίστικα κι’ ανέκδοτα που δεν την τιμούν, ούτε σαν Ελληνίδα, ούτε σαν γυναίκα.
2.— Από την άλλη, έχουμε ποιους???? Τον Ζακ Ρογκ??? Τον Κοκό??? Τον Καπράλο??? Τον Κούβελο??? Ποιον πούστη της ΔΟΕ και της ΕΟΕ να αναφέρω, που δεν έχει ξεφωνηθεί δημοσίως, για οικονομικά ή σεξιστικά ή σιωνιστικά ή και νεοναζιστικά σκάνδαλα….
— Όχι ότι ο Καπράλος δεν διαθέτει κοσμήματα σκατού, αλλά μια και το πρόσφατο γεγονός έχει στη μόστρα “πρωτοβουλία Κούβελου” δηλαδή του Μητσοτακογαμπρού, καλό θα ήταν να πούμε ότι μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο που ήταν ο πλέον κολλητός του απατεώνα Χριστοφοράκου, πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο Ζίμενς…. Μιλάμε για τον Κούβελο των σκανδάλων της Ομοσπονδίας  των Φιλίππων…. Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο, των σκανδάλων των Μεσογειακών αγώνων, που δεν έγιναν ποτέ…. Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο, που κατηγορήθηκε δημόσια, για το αδήλωτο 1.000.000 € που διέφυγε στο εξωτερικό…. Μιλάμε για το ίδιο φασισταριό, που με “δημοκρατικές” διαδικασίες, σβήνει από το διαδίκτυο, δημοσιοποιημένα στοιχεία που τον ενοχοποιούν…. Μόνο που μάλλον είναι κόπανος και δεν καταλαβαίνει ότι στο διαδίκτυο ΠΑΝΤΑ διατηρούνται κάπου τα ίχνη του κάθε εγκλήματος…… Σε κάθε περίπρωση, είτε μιλάμε για άτομο “Κούβελος” είτε για οργάνωση ΕΟΕ του σιωνιστή Καπράλου, καλό είναι να πηγαίνουμε για γενική απολύμανση, διότι ο κοπριτοσκυλισμός είναι μεταδοτικός και επικίνδυνος.
  — Κι’ ενώ έχω γνώση και άποψη ξεκάθαρη επί των ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ γεγονότων με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, έρχονται διαδικτυακοί μαλάκες και μου χώνουν στη μάπα κάλπικο και κατευθυνόμενο “δημοψήφισμα” και με ….διατάζουν να διαλέξω ή τη νεοναζίστρια Παπαχρήστου ή τον νεοναζί Κούβελο – ΕΟΕ. Αυτό με οδήγησε, να ανεβάσω χθες, το παρακάτω σχόλιο στο Facebook:

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης   16 ώρες πριν
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΨΗΦΙΣΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΩΝ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ:
“ΨΗΦΙΖΩ ΕΠΟΝΥΜΩΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ–ΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”
ΚΑΛΑ ΡΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ???? ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ 4500 ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΟΚΑΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΑΛΛΙΩΣ, ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ…..
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΩΡΕ, ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΥΜΠΕΣ???? ΕΛΕΟΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ, ΕΛΕΟΣ……

ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ….. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΩ ΑΠ΄ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ, ΠΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!!!!

Απάντηση