=== ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΝΗΜΕ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΣΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ  ΤΗΣ ALPHA BANK, ΓΙΑΝΝΗ ΕΜΙΡΗ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ….ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΕΞΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ….ΠΑΝΤΟΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ALPHA BANK!!!! ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ???

  === Το βλέπει ο “Τ.Ν.” πράκτορας των Tsoutsouneros με 5 μεταπτυχιακά κατασκοπείας και 3 ντοκτορά και τον καταλαμβάνουν τα εύλογα ερωτήματα:
  === “Μαζί με τον ΤΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ, διόρισαν και κάποιον κύριο ΓΙΑΝΝΗ ΕΜΙΡΗ στην ίδια υπηρεσία ξεπουλήματος της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που τη βάπτισαν αντισυνταγματικώς ιδιωτική (το TAIΠΕΔ) Μας μουρλένουν με αυτά τα αρχικά, που όλο τα αλλάζουν για να μας μπερδεύουν….  Τον έβαλαν στη θέση διευθύνοντος συμβούλου.
  === Ο ΕΜΙΡΗΣ είναι μέχρι τώρα μας λένε από το 1991, στέλεχος της ALPHA BANK, και της ALPHA FINANCE. Kαι ήταν -λένε- υπεύθυνος ….ιδιωτικοποιήσεων, εξαγορών και συγχωνεύσεων…..
  === ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ από τις θέσεις GOLDEN BOY που κατείχε, ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ NA ΕΚΑΝΕ….
ΕΣΤΩ, ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ!!!!!
  === ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ??? ΒΑΛΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ……”

Όπως είπα, η ALPHA BANK, πάντοτε ήταν και είναι, μια ιδιωτική τράπεζα, με διάφορες ιδιωτικές θυγατρικές. Επομένως, ή θέλουν να μας πουν ότι οι ιδιωτικές τράπεζες είναι αυτές που αναλάμβαναν και αναλαμβάνουν ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ την ιδιωτικοποίηση κρατικών εταιρειών και κρατικής δημόσιας περιουσίας, ή η συγκεκριμένη ALPHA,  BANK, προετοιμαζόταν από καιρό, για να τοποθετήσει έναν αρχικοπρίτη της, στα κρατικά ταμεία ξεπουλήματος κρατικής δημόσιας περιουσίας ή θέλουν να μας πείσουν με το ζόρι, ότι ο διορισθείς κοπρίτης, έχει “εμπειρία” αποκρατικοποιήσεων – ιδιωτικοποιήσεων!!!! Αυτό που πρέπει εξ αρχής να αποκλείσουμε, είναι πως είχε τέτοια ιδιότητα μέσα σε μια ιδιωτική τράπεζα, για να ιδιωτικοποιήσει την έτσι κι΄ αλλιώς, ιδιωτική περιουσία της!!!! Κάποια ανάλογη ΠΑΡΑΛΟΓΗ απαίτηση εναντίον της ξέφραγης αμπέλου, είχε εκφράσει στο παρελθόν ο Βγενόπουλος, για να αρπάξει η ΜΑΡΦΙΝ των εβραιο-εμίρηδων του περσικού κόλπου, το κρατικό φοροεισπρακτικό σύστημα διαχείρησης του 90% του δημόσιου χρήματος. Τώρα ξεπέσαμε στην Εμίρη του Αργοσαρωνικού…..
Παπαρομαλάκες….

ΚΛΕΦΤΕΣ — Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ — ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕΤΕ

Πριν από λίγο, ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε και κατήγγειλε, ότι με την ακίνητη περιουσία του πρώην ΠΙΚΠΑ, αν αξιοποιηθεί πραγματικά και δεν ξεπουληθεί, το Υπουργείο Υγείας, μπορεί να διασφαλίσει τη μισθοδοσία όλου του προσωπικού του υπουργείου!!!! Απαίτησε μάλιστα να μπει φρένο στους διατεταγμένους κοπρίτες που διορίσθηκαν στο  TAIΠΕΔ, για να ξεπουλήσουν την ΔΗΜΟΣΙΑ και ΚΡΑΤΙΚΗ περιουσία.

Απάντηση