=== Ο αντιαποτέτοιος Ηλείας, εκφράζοντας την αγανάκτηση όλων των ψυχοπαθών Ελλήνων, Ολυμπίων τε και μη, έβγαλε με μεγάλη καθυστέρηση ένα δεκάρικο λόγο έγγραφο, κατά των διοργανωτών και όχι κατά των πολιτικών αλητών Καπράλου και Κούβελου.

  === Με ξέρετε…. Όταν έρχεται μόνο μια φορά μια τέτοια διαδικτυακή χοντρομαλακία, τη ρίχνω κατ΄ ευθείαν στον σκουπιδοτενεκέ. Όταν όμως, έρχεται και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη και ….θου Κύριε τω στόματί μου, με πιάνουν οι ανάποδες.

  === Ο αντιαποτέτοιος μας, δεν είναι ότι κι΄ ότι!!! Έχει παραιτηθεί χωρίς παραίτηση!!! Έχει βραβεύσει Βαρδινογιάννη και Λάτση με επίτιμους καλεσμένους τον γκαγκά Παπανδρέου και τον απατεώνα Χριστόφια!!!! Έχει απειλήσει όλην την οικουμένη, ότι τις απόκριες που πέρασαν, θα ντυνόταν …Πάγκαλος, αλλά μετανόησε, διότι δεν του έφτασε το ύφασμα!!!…

  === Υπάρχουν περιπτώσεις που γίνομαι ακράτητος και εκτός εαυτού μου ΚΑΙ του λέγω:
=== πότε ρε αντιαποτέτοιε είσαι μέρος της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων???
=== την έκανες τη δήλωση???
=== Απ΄ ότι παρακολούθησα, ο Δήμος της Αρχαίας Ολυμπίας, στα προκαθορισμένα και γνωστά τελετουργικά αφής και λαμπαδηδρομίας συμμετείχε όπως κάθε φορά, σαν σε φωτοτυπία.
=== Από εκεί και μετά, ρε αντιαποτέτοιε μου, αν γουστάρεις ταξιδάκια αναψυχής, πρέπει να απευθύνεσαι στους κοπρίτες Καπράλο και Κούβελο, που πούλησαν τα εισιτήρια στη μαύρη αγορά.
=== Εμάς (γιατί μόνο σε εμάς απευθύνεσαι ρε λιγούρη, γιατί μας τα πρίζεις??? Αν δεν σε είχαμε ούτε σαν αντιαποτέτοιον, πάλι η διαδικασία ίδια θα ήταν και πάλι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕΣ….
Άαααϊιιιι χάαασου παραγοντάκι…..

Απάντηση