=== Έτσι θα έπρεπε να μπαίνουν τα διλήμματα, για το πως θέλουμε ή βλέπουμε την ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, και όχι για τον ποιον βόθρο να διαλέξουμε για να λουστούμε.

  === Όποιος δεν ξέρει για τη ΚΥΡΑ της βραχονησίδας ΡΩ, είναι πανεύκολο να μάθουν.

  === Πανεύκολο είναι να μάθει κανείς και για τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ καταβολές της Χρυσής Αυγής του νεοναζί Μιχαλολιάκου και του τραμπούκου Κασιδιάρη. Πέρασαν μέρες και όσο περνούν και άλλες, η Παπαχρήστου θα εκτίθεται ακόμα περισσότερο. Δεν είναι ένα άβουλο και κακόμοιρο κοριτσάκι. Είναι συνειδητή διαφημίστρια του ναζισμού – σιωνισμού. Είναι αυτοβούλως στρατευμένη και ΠΟΔΗΓΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ στην υπηρεσία εχθρών του Ελληνικού Έθνους.

  === Δεν είναι μόνο το αθώο ανέκδοτο, που εσύ το μετέτρεψες σε στιλέτο στη πλάτη της πατρίδας. Έχεις πει και άλλα και αυτές τις μέρες, έχεις παραχωρήσει τις σελίδες σου, για να γράφει ο κάθε ψυχοπαθής τη κάθε εμετική μαλακία του.

  === Ένας μέσος Έλληνας κα Παπαχρήστου με σώας τας φρένας, την ίδια ώρα που ο τραμπούκος Κασιδιάρης θα πήγαινε να τον καπελώσει, την ίδια ώρα θα του “έκοβε” το ξερό.

  === Κινείσαι μελετημένα και εκ του πονηρού κα Παπαχρήστου….

  === Ούτε με το μικρό δαχτυλάκι της ΚΥΡΑΣ της βραχονησίδας ΡΩ δεν μπορείς να συγκριθείς!!!! Δεν έχεις προσφέρει τίποτα στη πατρίδα.-

Απάντηση