=== ΔΙΗΝΕΚΗΣ:
   === ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ» ΡΕ !!! ΠΑΝΤΑ !!! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ» – ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ… ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ… ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ «ZUBR» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ» …   «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΜΕ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ» ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΕΜΕΙΣ, ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ…..

  === Καίριο πλήγμα στις δυνατότητες αμέσου αντίδρασης και υπεράσπισης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου δέχθηκε το Πολεμικό Ναυτικο με την μυστηριώδη πυρκαγιά που κατάκαψε το Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς στρατευμάτων «Κέρκυρα» (L184), το πιο σύγχρονο και ετοιμοπόλεμο από τα τέσσερα αποβατικά ZUBR ρωσικής (τα τρία) και ουκρανικής (το τέταρτο) ναυπήγησης. To «Kέρκυρα» είχε παραληφθεί το 2005, ενώ τα υπόλοιπα το 2001.
=== Η πυρκαγιά ξέσπασε από………

  ===Η συνέχεια  εδώ

  === ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΕΦΙΚΤΗ……

  === Με κατεστραμμένο το οδικό, σιδηροδρομικό και ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, παρέλυσαν. Προβλήθηκε ηρωική άμυνα μόνον τοπικά. Τα νησιά μας, δεν μπόρεσαν να αντέξουν δίχως την υποστήριξη της Πολεμικής Αεροπορίας μας και τα σκάφη Zubr, βρίσκονταν ήδη εκτός υπηρεσίας από την περίοδο τής ειρήνης. Επίσης, αντάρτες του UCK και αναρχικοί, φρόντισαν να κάψουν τα ταχύπλοα «καταμαράν» και τα «ιπτάμενα δελφίνια» που βρίσκονταν διεσπαρμένα στα νησιά των Κυκλάδων, του Αργοσαρωνικού, των βορείων Σποράδων και στα λιμάνια του Πειραιώς, του Βόλου και της βορειοανατολικής Πελοποννήσου.

Στην Θράκη, η ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία, αντέταξε επική άμυνα μέχρις…

Η συνέχεια   εδώ
Αναρτήθηκε από Διηνέκης

Απάντηση