Δίδαξε ήθος και Ελληνοψυχία ο Ηλίας Ηλιάδης

2 Αυγούστου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === «Πρώτα – πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό. Πρώτ΄ απ΄ όλους, στον Θεό αφιερώνω αυτό το μετάλλιο. Αυτός με βοήθησε από εκεί ψηλά να πετύχω. Μετά, το αφιερώνω στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες. ΤΩΡΑ είναι που το έχει ανάγκη αυτό η Ελλάδα και το αξίζει!!! Το αφιερώνω στη κορούλα μου και στον γιό μου που με περιμένει στη Χαλκιδική, στη γυναίκα μου και στον προπονητή πατέρα μου. Έκανα ό,τι μπορούσα, σας ευχαριστώ όλους. Είναι τρομερό δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Για μένα ήταν εξίσου δύσκολο με το χρυσό του 2004. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να κερδίσω. Αυτό το μετάλλιο θα πάει στο Άγιο Όρος!!! Ανυπομονώ να αγκαλιάσω τον γιό κου τον Ηρακλή» είπε ο Ηλιάδης και έσφιξε στην αγγαλιά του τη κορούλα του.

  === Σε είδαμε να δείχνεις με υπερηφάνεια το εθνόσημο, ήταν η τελευταία παρατήρηση δημοσιογράφου.

  === Ναι!!! Για την Ελλάδα, γιατί όλοι μας το έχουμε ανάγκη. Η ΕΛΛΑΔΑ, αυτή τη στιγμή το έχει ανάγκη!!! Είοε ο Ηλίας Ηλιάδης και έκανε σαν μικρό παιδί!!!

  === Υπάρχει πλάστιγκα, να μπει και να συγκριθεί, αυτή η αγνή ΕΛΛΗΝΙΚΗ συμπεριφορά, με τη συμπεριφορά του κωλόπαιδου, που του φταίει η Ελληνική Σημαία και η ΕΛΛΑΔΑ???? Ούτε για μαύρο αστείο. Ο Ηλίας δίδαξε ήθος και Ελληνοψυχία. Ο Ηλίας απέδειξε ότι είναι αγωνιστής και ΕΛΛΗΝΑΣ, μέσα και έξω από τον Αθλητισμό,

  === Και μη βρεθεί κανένας πούστης, να μου πεί από που είναι ο Ηλίας. Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!

 

Απάντηση