=== ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ — ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΤΗΣ
=== Η χαλικόστρωτη ανηφόρα, που εξαναγκάστηκε να περπατήσει ξυπόλυτη, η αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης και ιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, πλησιάζει στο τέρμα.
=== Σε πρώτη φάση, η αναπληρώτρια καθηγήτρια ΚΥΡΙΑ Βασιλική Καλούτση, με την υπ’ αριθμόν 2/2012 απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου Μελών ΔΕΠ, των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, αθωώθηκε πανηγυρικά. Σε λίγες μέρες, θα αναρτήσω ολόκληρη την απόφαση, που σαφώς και την έχω ήδη, για να μπορέσουν να τη διαβάσουν, όσο το δυνατόν περισσότεροι. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον και αποτελεί πραγματικό εργαλείο υπερασπιστικής τακτικής και για το μέλλον.
=== Ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, μέσα από 10 αναρτήσεις του προηγούμενου ιστολογίου http://avragioz.blogspot.com/, έβαλε ένα μικρό λιθαράκι, για να αποκατασταθεί η αλήθεια και για να επικρατήσει η δικαιοσύνη.
=== Η δικαιοσύνη που βιάσθηκε βάναυσα, από τα τσιράκια του Καραμανλή, από τον αδίστακτο διώκτη της καθηγήτριας Β. Καλούτση, καθηγητή Καρκαβέλα, τον άνθρωπο που προώθησε τη νηπιαγωγό Νατάσα Καραμανλή, για τη λήψη διδακτορικού ….Ιατρικής Σχολής. Μιας δικαιοσύνης που βιάσθηκε βάναυσα, από επιθεωρητές-τσιράκια του Σαμπατακάκη, για να χτίσουν με εκθέσεις σκουπίδια, ένα σαθρό κατηγορητήριο, αντί να κάτσουν στο σκαμνί τον πραγματικό ένοχο.
=== Το ιστορικό της υπόθεσης, είχε ξεκινήσει, με την καταγγελία της ΚΥΡΙΑΣ Βασιλικής Καλούτση, που συμπεριλαμβάνεται, στην ανάρτησή μου, της Δευτέρας, 13 Απριλίου 2009  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ
=== Ακολούθησαν και οι παρακάτω (κυρίως) αναρτήσεις μου:
=== Τρίτη, 14 Απριλίου 2009 ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ: ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Σ.Ε.Υ.Υ.Π. – ΑΧΕΠΑ – ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΚΑΛΟΥΤΣΗ

=== Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
=== Τρίτη, 28 Απριλίου 2009  ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Π.Θ., κ. Β. ΚΑΛΟΥΤΣΗ.
=== Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009 
ΝΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ
=== Τρίτη, 12 Μαΐου 2009  Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ Νο 19: ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΚΑΔΑΣ Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ τότε ΚΑΡΚΑΒΕΛΑΣ, προΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ …ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ !!!
=== Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ …ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ – ΚΑΛΟΥΤΣΗ, ΜΕ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ !!!
=== Την Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009, έγραφα:  ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, κ. Β. ΚΑΛΟΥΤΣΗ.
=== Το τεράστιο σκάνδαλο επίδειξης αβυσσαλέου μίσους, εναντίον της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., κας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΤΣΗ, συνεχίζεται με απίστευτες μεθοδεύσεις.
Ενώ ο πειθαρχικός “εισαγγελέας” έκανε σχεδόν 2,5 χρόνια για να συγκεντρώσει σκουπίδια, πάνω στα οποία λόγω όγκου, θα στηθεί κατηγορητήριο και θα προκόψει, αιφνιδιαστικά αυτές τις μέρες, ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ σε σεμινάρια, άρχισε να καλεί τους Πανεπιστημιακούς, που είναι μάρτυρες υπεράσπισης της κ. Β. Καλούτση, προκλητικά μόνο για ημέρα Παρασκευή μεσημέρι στην Αθήνα!!! και μόνο για τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ !!!
Ο πειθαρχικός “ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ”-Ανακριτής, ενώ οφείλει να συνεργαστεί ισόνομα με όλους τους παράγοντες της υπόθεσης “ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ -ΚΑΛΟΥΤΣΗ”, αντί να συνεννοηθεί με τους μάρτυρες, και αφού έκανε 2,5 χρόνια να συγκεντρώσει καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, κάνει άλμα καταστρατήγησης της διαδικασίας μετά από 2,5 χρόνια και σημειώνει αυθαίρετα, ότι δήθεν οι μάρτυρες υπεράσπισης της κας Καλούτση, αρνούνται να προσέλθουν για κατάθεση, ενώ οι άνθρωποι ζητούν συνεννόηση για κοινά αποδεκτές ημερομηνίες. Το ίδιο πνεύμα έλλειψης αντικειμενικότητας και ισονομίας, όπως πληροφορήθηκα σήμερα, η ανακριτική αρχή του πειθαρχικού συμβουλίου, επιδεικνύει και απέναντι στον συνήγορο που έχει διορίσει η κα Καλούτση.
Δεν είναι απλά σημεία των καιρών… Είναι η πραγματική εικόνα του σάπιου καθεστώτος που μας κυβερνά.”

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ  ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”

Ολους αυτους τους ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, που καταδιωξαν ΑΝΑΙΤΙΑ την καθηγητρια, ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ να σου ειπουνε αν ΕΠΡΕΠΕ να εχουν κανει ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟN ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ το ονομα Ζ……ς και ΔΕΝ εκαναν…..

Απάντηση