=== ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ —  ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!

  === Έκανα το θαλασσινό μου αγκαλιά με τη Βούλα, καταπράϋνα τα νεύρα μου και επέστρεψα.

  === Το πρωί, είχα και εγώ τη δυστυχία, να παρακολουθήσω τις πολιτικές αλητείες του εγκάθετου ληστή στον καταγδαρμένο από μίζες και πάσης φύσεως ληστείες ΕΟΠΥΥ, του Γεράσιμου Βουδούρη, της μεγάλης κρατικοδίαιτης πολιτικής οικογένειας των Βουδούρηδων όλων των αποχρώσεων, να χαριτολογεί με όλη τη περισσευούμενη αθλιότητά του, στο κρατικοδίαιτο σιωνιστικό MEGA, των πετρελαιάδων, των εργολάβων και των τραπεζιτών.
  === Απαντώντας στις ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ κατηγορίες μερίδας του τύπου, ότι μέσω του αριθμού κλήσης για ραντεβού με γιατρό, βάζει χαράτσι όσο ένα ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ (το οποίο όπως γνωρίζουμε όλοι μας ανεξαιρέτως κοστίζει από 1,55€ έως 1,70€), είπε ο τρισάθλιος, ότι πρέπει να θυμηθούν αυτοί που τα γράφουν, ότι στην Ελλάδα το καρβέλι κοστίζει μόνο 0,80€, εννοώντας ο αληταράς τη τιμή του ….μισού καρβελιού των …350 γραμμαρίων!!!!! Αυτό κι΄ αν είναι …ιατρική παραοικονομολογία!!!!

  === ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΥ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΟΥ ΚΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΗ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΗ ΛΑΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

1.— Η απάτη ανάθεσης της υπηρεσίας κλεισίματος ραντεβού με ιατρό του ΕΟΠΥΥ μέσω ιδιωτικών τηλεφωνικών εταιρειών, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, αλλά με στάνταρ υπερκαπελωμένη αμοιβή του κάθε τηλεφωνήματος (που ενδέχεται να επαναληφθεί και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη φορά) έχει στηθεί εδώ και ένα χρόνο και οι 4 πάροχοι οριστικοποιήθηκαν από αρχές Απριλίου 2012, χωρίς η ένοχη αντιπολίτευση δεξιά και αριστερά, να βγάλει μιλιά. Όλα έγιναν στη ζούλα και στη μούγκα και στα πολύ ψιλά γράμματα ή και καθόλου.

2.— Πριν από τη μεγάλη κρατικοποίηση της απάτης, για το κλείσιμο ραντεβού με γιατρό του ΕΟΠΥΥ, τηλεφωνούσε ο ασθενής στον πανελλαδικό αριθμό 184 και χρεωνόταν με απλή αστική χρέωση, με 0,03198 το λεπτό για τα 2 πρώτα λεπτά της ώρας και με 0,03075 το λεπτό της ώρας, για κάθε επί πλέον λεπτό, από το 3ο και μετά. Όσο βρισκόταν ο ασθενής σε κατάσταση αναμονής, δεν χρεωνόταν!!! Η διάρκεια του κάθε τηλεφωνήματος, κατά μέσο όρο δεν ξεπερνούσε τα 2 λεπτά της ώρας. Αν το βάλουμε γεμάτα-γεμάτα, διάρκειας 3 λεπτών της ώρας, το κάθε τηλεφώνημα προς το 184, δεν κόστιζε περισσότερο από (0,03198 Χ 2) + 0,03075 = 0,09471 €. ΔΗΛΑΔΗ το κάθε τηλεφώνημα κόστιζε στον ενδιαφερόμενο ασθενή, κάτι λιγότερο από 10 λεπτά του ΕΥΡΩ!!! Σε όλες τις περιπτώσεις ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται.

3.— Ο αυθαίρετος Γεράσιμος Βουδούρης, με ΚΑΤΑΜΑΥΡΕΣ διαδικασίες, κοστολογεί την ετήσια ….ΛΑΪΚΗ δαπάνη των τηλεφωνημάτων προς τον αριθμό κλήσης 184, στα 9.000.000 € συνολικά, από το οποίο (πάλι αυθαίρετα) ….κατ’ εκτίμηση, είχε συμπεράνει, ότι ο λαός επιβαρυνόταν με 1.500.000 € και πολύ στενοχωριόταν που καθυστερούσε τη ….μπίζνα του με τους φίλους της διαπλοκής του.Έτσι απλά!!!! Για να δικαιολογήσουν το τάϊσμα στο στόμα με χρυσές κουτάλες, με ένα παρανοϊκό κόστος υπέρ ληστρικών ιδιωτικών εταιρειών με ….δεκαπλάσιο κόστος, σε βάρος των ασθενών!!!!…

4.— Με αυτά τα κατά φαντασία του και κατ΄ εκτίμησή του νούμερα, ο νούμερος και μπαγαπόντης γιατρός Βουδούρης, λαμβάνει μια κατά παραγγελία εκτίμηση του ελεγχόμενου από τους δοσίλογους οργανισμού τηλεπικοινωνιών, που του λέει ότι μια καλή τιμή-ληστεία του κάθε ασθενή, για ένα τηλεφώνημα (των 0,09471€ για 3 λεπτά της ώρας συνομιλία για ραντεβού με γιατρό, θα ήταν πιο “σωστό” να πληρώνει σε κλέφτες, γύρω στα 0,90€ με 1,00 € (συν τον ΦΠΑ = 1,107 € το τηλεφώνημα). Έτσι οι αληταράδες και ληστές του κοινού ποινικού δικαίου, χωρίς πραγματικά περιστατικά, χωρίς καμία πραγματική μελέτη, χωρίς την παραμικρή κοινωνική ευαισθησία, με αυθαίρετες εκτιμήσεις, έστησαν και έναν ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ….ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΌ ΠΡΙΝ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ!!!!

5.— ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑ ΚΛΗΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ 184.
Είδαμε προηγουμένως, ότι το …ΚΑΤ΄ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ Ακάσθε νέας τηλεφωνικής κλήσης για ραντεβού με γοιατρό του ΕΟΠΥΥ του Βουδούρη, είναι στάνταρ, 1,107€ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!!! Τηλεφώνημα και ένα καρβέλι ψωμί, όπως σωστά επεσήμαναν μερικοί στον λήσταρχο του Λοβέρδου και του Λυκουρέντζου, Βουδούρη, που επιχείρησε βλακωδώς να το μετατρέψει και αυτό αυθαίρετα, σε …μισό καρβέλι ο φούστης.

Έχουμε και λέμε:
Τα 2 πρώτα λεπτά της ώρας συνομιλίας, θα κόστιζαν 0,03198€ Χ 2 = ……………………….. 0,06396 €
Τα επόμενα 34΄ λεπτά της ώρας συνομιλίας στο 184, θα κόστιζαν 0,03075 € Χ 34  …….. = 1,0455  €
ΣΥΝΟΛΟ, για 36΄ λεπτά της ώρας συνομιλίας στο 184, θα κόστιζαν (0,06396 + 1,0455) = 1,10946 €

ΝΑΙ, ο πολιτικός μεγαλοαπατεώνας Γεράσιμος Βουδούρης, κατάφερε ένα (το πολύ) τρίλεπτο τηλεφώνημα αξίας ο,09471 € συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, να το εξισώσει με κερδοσκοπικό μάδημα του κάθε ασθενή, για ένα στιγμιαίο τηλεφώνημα του συστήματος απάτης του Βουδούρη, αξίας 1,107 €, το οποίο όπως βλέπετε, αντιστοιχεί σε ….ερωτική συνομιλία με βιάγκρα, με το πρώην 184 του ΟΤΕ,διάρκειας 36΄ λεπτών της ώρας. Λιανική, το νέο απατηλό σύστημα Βουδούρη, αντιστοιχεί σε συνομιλία μισής ώρας και 6 λεπτών, του προηγούμενου κλεισίματος με χρονοχρέωση!!!

6.— Λόγω της έλλειψης πραγματικού διαγωνιστικού ανταγωνισμού, και για να μην είναι κανένας παίχτης της αγοράς λυπημένος, ο Βουδούραρος, κατακύρωσε τη χρυσοφόρα μπίζνα, σε …4 μειοδότες που …..πλειοδότησαν.

ΛΗΣΤΗ, έχεις περάσει από τόσα και από τέτοια πόστα διοίκησης, που με τίποτα δεν μπορείς να δικαιολογηθείς ότι είχες άγνοια του τι προκήρυξες, του τι ανέδειξες και του τι συμβάσεις ΑΠΑΤΗΣ οικειοθελώς ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ, για να ευνοήσεις (χωρίς ανταγωνιστικούς διαγωνιστικούς όρους) συνειδητά, ξένα προς τον λαό ιδιωτικά συμφέροντα!!!…

ΑΠΟΡΙΑ 1: Αφού η όλη διαδικασία δεν αφορά επιβάρυνση ούτε του κρατικού προϋπολογισμού, ούτε τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ (αντιθέτως, από την όλη απάτη του Βουδούρη και των συνεργών του ιδιωτών, ο ΕΟΠΥΥ εξασφαλίζει ….προμήθεια σε βάρος του λαού, ύψους 10% επί των εισπράξεων των ιδιωτών από τη ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΟΣ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!!!

ΑΠΟΡΙΑ 2: Καμιά εισαγγελική αρχή δεν ευαισθητοποιείται, ούτε καταλαβαίνει μια τέτοια ΑΠΑΤΗ???

Ποιος Τσίπρας, ποια Παπαρήγα, ποιος Κουβέλης….. Όλοι τους ΜΠΕΝιζέλοι και όλοι τους ΜΠΕΝάκηδες είναι….

Απάντηση