=== Το να τρως συχνά-πυκνά διαδικτυακά μπινελίκια, δεν είναι ότι καλύτερο και εγώ έχω το τραβηχτικό, να προσελκύω τα μπινελίκια, με την ίδια ευκολία που οι σιωνιστές κυβερνήτες των Αθηνών, προσελκύουν επενδύσεις υπέρ της ….Ελλάδας.

  === Η Αμερικάνικη συμμορία που επιδιώκει να καταληστέψει το Ελληνικό Δημόσιο, με ανύπαρκτη μετοχή της πρώην Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’Orient), με απειλεί συχνά-πυκνά, γιατί πολλές ζοχάδες την έπιασαν από τότε που έκανα μερικές αναλύσεις για την απάτη που από Νιούορκ της Αμερικής, έβαλαν να μας ξεσκίσουν πριν από τους Τροϊκάνους.

  === Με ένα λιβελογράφημα που μου έστειλαν τα Αμερικάνικα καθίκια, με απειλούν με τραμπούκους και ο ηλίθιος που μου έστειλε τις απειλές, ξεκινά με ….επικήρυξη 5.000 € μόνον, εναντίον μου.

  === ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ και καθότι προσφάτως ρώτησα τον Καπράλο και με διαβεβαίωσε, ότι το κεφάλι μου, πολύ εύκολα μπορεί να πιάσει 5.000.000 € στη ΜΑΥΡΗ αγορά του Λονδίνου, πολύ δε περισσότερα στην αντίστοιχη της Γουόλστριτ!!!!

  === Το ηλεκτρονικό στίγμα που άφησε ο ηλίθιος τραπεζίτης της κακιάς ώρας, είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα και είναι και αυτό υπερβολικά φτηνιάρικο, που δεν αρμόζει ούτε αντιστοιχεί σε σοβαρό λωποδύτη, που φιλοδοξεί, πρώτα να μας κατακλέψει απεριόριστα και μετά με ένα μικρό μέρος της ληστείας κατά του Ελληνικού Δημοσίου (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ κλπ), ε, μετά, με ολίγα από ψίχουλα, μπορεί και να ξεχρεώσει το δημόσιο χρέος και θα τα χρωστάμε μόνο σ΄ αυτόν εις άλμα τριπλούν!!!!

 === Το σκουπίδι που μου έστειλε ο ψευτοΘόδωρος, περιέχει πολύ κακές, ακόμα και για ληστή τραπεζίτη, λέξεις, και δεν μπορώ να το αναρτήσω. Το ίδιο υβρεολόγιο με τις απειλές εναντίον μου, το έστειλε και σε μερικές ιστοσελίδες.

Απάντηση