=== Μιλώντας σήμερα (χθες) στο ΣΚΑΪ για νέες περικοπές στις συντάξεις ο πανέξυπνος τροϊκανός υπουργός Εργασίας Βρούτσης,που ο διαγραφείς υφυπουργός του Ν. Νικολόπουλος τον έχει καταγγείλει για πλήρη σύμπνοια και συμπαιγνία με τους τροϊκανούς,δεν δίστασε να συγκρίνει ανόμοια πράγματα δήθεν από κατανόηση  και συμπαράσταση προς τους νεοεισερχόμενους στην εργασία!

  === Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφερόμενος σε ενδεχόμενες νέες περικοπές στις συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας είπε πως, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, η δημοσιονομική προσαρμογή τους πρέπει να εκτελεσθεί, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι δυσάρεστη.

  === Σημείωσε μάλιστα πως “δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη”!!!
  === Αφ’ ενός μεν κύριε υπουργέ τα 583 ευρώ είναι μισθός πείνας και κανένας δεν συμφωνεί μ’ αυτά αφ’ ετέρου δε αν πραγματικά κι όχι θεατρινίστικα συμπονάτε τους νέους φροντίστε για την αύξηση του μισθού των και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

  === Η σύγκριση που επιχειρείτε είναι ατυχέστατη και εκ του πονηρού για να δημιουργήσετε έχθρες και έριδες μεταξύ του κοινωνικού συνόλου. Να μισήσει ο νέος πατέρα, μάνα, παππού και γιαγιά.
  === Και που είδατε 1400 ευρώ κατώτατη σύνταξη;;;
  === Είστε τουλάχιστον αχρείος για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.
  === Γιατί;;;
  === Διότι πανέξυπνε υπουργέ ο συνταξιούχος έχει προκαταβάλει από 35 και πλέον χρόνων συγκεκριμένες εισφορές για συγκεκριμένες απολαβές σύνταξης, θέλοντας και μη, τις οποίες εσείς και οι προκάτοχοί σας διαχειριστήκατε πανάθλια με αποτέλεσμα ν’ αδειάσουν τα ταμεία. Δεν του χαρίζετε συνεπώς τίποτα,ούτε σεις προσωπικά ούτε το κράτος. Επί πλέον από το 2010  μέχρι σήμερα του έχετε περικόψει πολλάκις τη σύνταξη,αφήστε δε την περίθαλψη για την οποία επίσης έχει πληρώσει προκαταβολικά και τώρα τον υποχρεώνετε να πληρώσει από την τσέπη αλλιώς να πεθάνει!!!

  === Και βέβαια το γνωρίζετε πολύ καλά αλλά αμολάτε την κορώνα σας κι όποιον πάρει ο χάρος.
Κόψτε κύριε τους δικούς σας μισθούς,κόψτε τις συντάξεις σας,κόψτε το λαιμό σας αλλά επιτέλους αφήστε ήσυχους συνταξιούχους κι εργαζόμενους (όσοι τέλος πάντων απέμειναν!). Εχετε τρελάνει τον κόσμο μωρέ με τα καμώματά σας,που δεν φέρνουν καμιά γιατρειά αλλά αντιθέτως μας βυθίζουν περισσότερο στην πείνα και την ανέχεια.

Αναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ VS ΒΡΟΥΤΣΗ: Ρε τροϊκάνε ληστή συντάξεων και ασφαλιστικών εισφορών, πτυχιούχος, ΑμεΑ και με 36,5 χρόνια ασφάλισης, παίρνει σύνταξη 1.270€. Είχε μισθό, ρε απατεώνα, 1.880 μικτά, επί των οποίων πραγματοποιούσαν οι συνέταιροί σου στη κλεψιά και στη μάσα, τις ασφαλιστικές εισφορές, και μάλιστα με μονομερείς ενέργειες σας. Θα έπρεπε να λαμβάνει σύνταξη, τουλάχιστον 1.680 ΚΑΘΑΡΑ. Με ποια λογική ρε φούστη ονειρεύεσαι να κατεβάσεις κι΄άλλο τις συντάξεις αυτές, με στόχο τα 580€ ???

1 Comment

 • ΛΑΘΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΘΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ( ΥΨΗΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΥΨΗΛΗ ΕΙΣΦΟΡΑ).
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2.100 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ 1.000 € ( ΕΔΩ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ 5)/1
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (ΔΗΜΟΣΙΟ) ΚΑΤΑ 50% Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ & ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
  Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 40-50%.
  ΕΚΤΙΜΩ ,ΟΤΙ ΑΝ ΤΥΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015-2020, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ,ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΟ

Απάντηση