=== ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  === Τον Δεκέμβριο 2011, ο πρώην ψευδο-αναρχοαυτόνομος, νυν γενικός χασομέρης της ΕΡΤ ΑΕ, Λάμπης Ταγματάρχης, έμπασε από τη πίσω πόρτα φούστικα, την σιωνιστικών συμφερόντων Deutsche Welle (και στη συνέχεια και άλλους ξένους σταθμούς), υποσχόμενος αναληθώς, την ίδρυση ελληνόφωνων παραρτημάτων μεγάλων διεθνών τηλεοπτικών, ιδίως ειδησεογραφικών σταθμών.
=== Αντί αυτού, στις 1-2-2012, ο ίδιος
ψευδο-αναρχοαυτόνομος, προφασιζόμενος ότι αργά ή γρήγορα η οικονομική κρίση θα χτυπήσει τη πόρτα της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ ΑΕ, ανακοινώνει ο φούστης, τη κατάργηση των ψηφιακών καναλιών της ΕΡΤ ΑΕ, Prisma+, Sport/Cine+ και Info+, θα οποία με τόσες φανφάρες είχαν ιδρυθεί για να μας ταξιδέψουν στη ψηφιακή εποχή, λέγοντας πάλι αναληθώς, ότι τα κανάλια αυτά θα συγχωνευτούν κυρίως στην ΕΡΤ1.
=== Εδώ αξίζει να σημειώσουμε, ότι τα κανάλια αυτά, εκτός από την αναμετάδοση ειδήσεων της ΕΡΤ με ταυτόχρονη χρήση της νοηματικής γλώσσας για κωφάλαλους, κατά βάση, αξιοποιούσε το τεράστιο αρχείο της ΕΡΤ, είτε από ντοκιμαντέρ, είτε από ταινίες, είτε από αθλητικά γεγονότα, τα οποία είχε αποκτήσει παλιά σε καλές τιμές για απεριόριστη χρήση στο μέλλον. Είναι το ίδιο υλικό, το οποίο το καταληστεύουν τα ιδιωτικά κανάλια για δικό τους όφελος. Οι αναμεταδόσεις αυτών των κονσερβών ιδιοκτησίας της ΕΡΤ από τα τέως ψηφιακά κανάλια της, σε σύγκριση με οποιοδήποτε αυτοτελές τηλεοπτικό κανάλι, ήταν σχεδόν μηδενικό, αφού όπως είπα, ήταν κατά 98% κονσέρβα αρχείου.
   === Στις 19 Μαρτίου 2012, υλοποιείται η εξαγγελία της 1-2-2012 και κλείνουν τα ψηφιακά κανάλια
της ΕΡΤ ΑΕ, Prisma+, Sport/Cine+ και Info+, αλλά ο μάαααααγκας Ταγματάρχης, δεν φαίνεται να βαδίζει σε μειώσεις οποιωνδήποτε ….ανύπαρκτων λειτουργικών δαπανών. Αντί να τον δούμε να κλείνει τις άχρηστες συχνότητες και να ασχολείται με συμμάζεμα των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ ΑΕ, ο ψευδο-αναρχοαυτόνομος Ταγματάρχης, άρχισε διάφορες περίεργες επαφές με διεθνή κανάλια ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ συμφερόντων. Για να θολώσει τα νερά των ύποπτων κινήσεών του, ο Ταγματάρχης, συνεχίζει να παίζει με τα ψέματά του, περί δήθεν συμφωνιών για ίδρυση Ελληνόφωνων παραρτημάτων, μεγάλων ξένων τηλεοπτικών σταθμών, για τους οποίους ο άθλιος πολιτικάντης του τροϊκάνικου και σπάταλου φασιστικού καθεστώτος της συγκυβέρνησης, είπε ξεκάρφωτα, ότι από το πουθενά κατάλαβε, ότι αυτές οι κάλπικες “συνεργασίες” ήταν όνειρο ζωής. ΝΑΙ έτσι δικαιολόγησε ο Λάμπης ο ΜΕΤΑχουντικός αναρχικός, τη, τσάμπα παράδοση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, των ψηφιακών καναλιών που έκλεισε, σε ξένα ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ τηλεοπτικά συμφέροντα.
=== Έτσι, μέχρι τα μέσα Ιουλίου, χωρίς ούτε μισό λεπτό Ελληνικής εκπομπής, χωρίς ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ των εκπομπών τους, τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια, Deutsche Welle, BBC World News, TV5 Monde και Euronews, εκπέμπουν ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, με πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνά πλέον το 75%, χρησιμοποιώντας τις συχνότητες της ΕΡΤ, που τις χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!… Λέτε να εισπράττει ενοίκιο ο Ταγματάρχης και μας το κρατά για έκπληξη???…
=== Όπως έχω διαβάσει, ο μεταχουντικός
ψευδο-αναρχοαυτόνομος Λάμπης Ταγματάρχης, είναι ήδη υπόδικος, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του, για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, από τον κ. Πεπόνη, για υπόθεση κακοδιαχείρισης της ΕΡΤ ΑΕ, λόγω της εξωφρενικά μεγάλης προσφοράς που έδωσε, για να εξασφαλίσει την αναμετάδοση των αγώνων της Champions League.
Μήπως θα πρέπει να τον κάνουν φύλλο και φτερό, τόσο για τη παραχώρηση τηλεοπτικών συχνοτήτων σε ξένα συμφέροντα, όσο και για κάθε σύμβαση που έχει υπογράψει???? Η ΕΡΤ έλαβε αντίστοιχα ανταλλάγματα, ώστε να αναμεταδίδονται τα προγράμματά της στις χώρες που εδρεύουν οι εν λόγω ξένοι τηλεοπτικοί σταθμοί, με τους ίδιους ακριβώς όρους?????

Απάντηση