=== ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ???

  === Δεν αμφισβητούμε την ύπαρξη ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων υπαλλήλων και ιδιαίτερα στον χώρο των δικαστικών λειτουργών. Αντιθέτως υπερθεματίζουμε και πιστεύουμε ότι είναι γελοίο, να ανασύρουν από τον βόθρο μόνο μία περίπτωση, επετειακή, λόγω της ανακοίνωσης της ετήσιας, Αυγουστιάτικης έκθεσης Ρακιντζή, σαν χλωμό φεγγάρι. Υπάρχουν χιλιάδες, εξαπλωμένοι σαν βαρύτατο μεταδιδόμενο νόσημα.

  === Είναι όμως χαρακτηριστικό, ότι “συμπτωματικώς” πίσω από τις νυσταγμένες ανακοινώσεις του βραδύποδος Ρακιντζή, έχουμε νέες κυβερνητικές ληστείες σε βάρος των εργαζομένων, νέες συνταγματικές καταπατήσεις από ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ που συγκαλύπτουν τα τσιράκια τους στους χώρους άμυνας, υγείας, οικονομίας, ανάπτυξης και ιδίως χωλής δικαιοσύνης.

  === Μας είπαν προχθές, για κάποια αδήλωτα εκατομμύρια ΕΥΡΩ, κρατικών υπαλλήλων, εκ των οποίων ….ένας δικαστικός!!! Αετός χωρίς φτερά ο Ρακιντζάκος ο μικρότατος και ελάχιστος.

  === ΣΕΙΣΜΟΣ είχε γίνει με τους Πανεπιστημιακούς γιατρούς, κατόχους τραπεζικών λογαριασμών με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ — Είχες βγάλει και γι΄ αυτούς ανακοίνωση (αν θυμάμαι πέρυσι) Ρακιντζάκο??? Είσαι γνώστης του θέματος και επομένως ξέρεις ή οφείλεις να ξέρεις, το πως και γιατί κουκουλώθηκε εντός, όταν εκτός Ελλάδας υπάρχουν δικαστικές καταδίκες σε βάρος των ….χορηγών μίζας.

  === Ευλόγως λοιπόν, αναρωτιόνται Έλληνες φορολογούμενοι, σαν και τον “Τ.Ν.”
  === “Tι απεγινε ο ΓΙΑΤΡΟΣ -ΠΡΥΤΑΝΗΣ ενος ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ που ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ οταν βρεθηκε με ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ??????
ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ……
(Λενε οτι κοντο-πατριωτακι του σε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ τοτε για τις ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ, τον ΕΚΑΛΥΨΕ…….) ….ειχε και παιδια γιατρους……
Κυριε ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΕ εμαθες τιποτε??????
Μαλλον ΤΙΠΟΤΕ δεν εμαθες…. Ή αν ΕΜΑΘΕΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ…..”

Εσύ Ρακιντζάκο, μήπως έμαθες τίποτα να μας ενημερώσεις επί της ουσίας του προβλήματος μίζας και διαπλοκής, αντί να αερολογείς άπαξ και ετησίως???

Καλά δεν περιμένω θαύματα από εσένα. Εσένα που είχες καταγγελία στα χέρια σου κατά του Σαμπατακάκη και των βοηθών του και την έβαλες στο αρχείο σου!!! Για τους γενικούς δεν υπάρχει παράβαση καθήκοντος, κι΄ αν παραπέσει καμιά, τη παραχώνει το σύστημα στα πίσω συρτάρια.

Επομένως, κρίνεται διαρκώς η ανύπαρκτη αξιοπιστία σου για τα δέοντα  ΑΝΤΙδημοφιλέστατε, ταπεινέ και ελάχιστε βραδύποδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Antre και Likourentzo μας, να σου κάνουμε μια ενθυγιεινή επερώτηξη???

Απάντηση