Αλλαγή φρουράς στο ανύπαρκτο ΣΔΟΕ

10 Αυγούστου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

   === ΔΙΏΤΗΣ ή ΔΙΏΚΤΗΣ, ΜΙΚΡΉ Η ΣΗΜΑΣΊΑ

  === ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΣΤΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΗ Η ΣΗΜΑΣΙΑ

  === Τραπεζίτες και εργολάβοι και εκδότες και πετρελαιάδες, θα συνεχίσουν να τρώνε το καταπέτασμα σε Μπενάκειο πάρτι διαφθοράς ή ασυδοσίας.

  === Στο ΣΔΟΕ ΤΟΎΒΛΑ ΠΆΝΕ ΚΙ΄ ΈΡΧΟΝΤΑΙ….

  === ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”
  === Θα θελαμε οι μακακοφορολογουμενοι να δουμε την βιογραφια του νεο αρχηγου του ΣΔΟΕ.
  === Περα απο φιλος αι πατριωτακι του Αντωνακη, τι εχει σπουδασει, τι ξενΗ γλωσσα μιλαει, τι μετεκπαιδευση εχει, τι εχει μεχρι τωρα διοικησει, περα απο την……ΔΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ…..
   === Γιατι απο αξιοκρατια μας ΠΙΠΙΛΗΣΕ τα αυτια ο Αντωνακης….
Βεβαια και ο VANGOS oπως και ο KOYΦΕΛΗΣ που οσα αστραβα και μη-συμφεροντα ΔΕΝ τα θελει ΔΕΝ τα ακουει.

   === ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”
  === Ο κοσμάκης τους ΕΧΕΙ ήδη καταλάβει….. Στην Υδρα, όταν οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ τόλμησαν να ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ για ΔΗΘΕΝ έλεγχο, τους πήραν με τις ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΠΕΣ…..
ΙΣΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ…. 

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι για το κουκούλωμα της πραγματικής ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ με το ΣΔΟΕ θερινών διακοπών των κοπριτών. Η μη έκδοση αποδείξεων από όλουσ τους σουβλατζήδες και από όλους τους ψιλικατζήδες (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ-ΤΕΛΙΚΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ) δεν αφορά, παρά το 1% της παραοικονομίας και της φοροδιαφυγής. Το 98% της παραοικονομίας, φοροδιαφυγής και μαύρης εργασίας, το διαχειρίζονται βιομήχανοι, μεγαλοκτηματίες, μεσάζοντες, τραπεζίτες-χρηματοδότες και αεριτζήδες-πιράνχας που πάντα μένουν ανεξέλεγκτοι και στο απυρόβλητο.

Απάντηση