=== Πρίν από λίγο στη ΝΕΤ, μια σερνική γλάστρα, υποδυόμενη τον οικονομικό αναλυτή, είπε την οικονομολογική μαλακία και χοντροπαπαριά της ημέρας.

  === Με αφορμή δημοσιογραφική παρατήρηση “εργασίας” ότι οι υπό κρατικό έλεγχο τράπεζες ξεπουλιούνται ακανδαλωδώς για ένα κομμάτι ψωμί και ακόμα λιγότερο στις ιδιωτικές με αρχή την Πειραιώς της υπόκρυφης ομάδας σιωνιστών του μικρομετόχου Salas, ο πρωτοαμφανισθείς κόπανος είπε το αμίμητο: “αν τα κόμματα που το λένε αυτό, το πιστεύουν, τότε να σπεύσουν να αγοράσουν (ΑΤΕ, ΤΤ κλπ) για να τα ΄κονομήσουν” λες και προκαλεί ο χοντρομαλάκας, κάποια ανταγωνιστικό χρηματοπιστωτικό οργανισμό!!!

  === ΔΗΛΑΔΗ, πέρα από τη δανειακή εξάρτηση διαπλοκής που έχουν τα άφραγκα κόμματα, το διεφθαρμένο σύστημα των σιωνιστών τραπεζιτών, έστειλε πρωϊνιάτικα στη ΝΕΤ έναν οικονομολογικά πανηλίθιο, για να καλέσει την πανταχού απούσα “αντιπολίτευση” να δώσει καλύτερη προσφορά για να ….αγοράσουν  ΑΤΕ ή το ΤΤ ή την Εμπορική και ΜΑΛΙΣΤΑ ο φούστης, το πήγε ακόμα πιο πέρα και κάλεσε όλους τους πολιτικούς να σπεύσουν στο χρηματιστήριο της χρεοκοπίας των πάντων, για να αρπάξουν τις υποτιμημένες ευκαιρίες που κανένας στον κόσμο δεν τις καταδέχεται, γιατί οι ληστές έχουν πάρει θέσεις, αγορασμένες στις 500 και 550 μονάδες γενικού δείκτη και καλλιεργούν με ψεύτικες μεταξύ τους συναλλαγές, εικονική ζήτηση για να ανεβάσουν τις τιμές!!!!

  === ΔΗΛΑΔΗ, ο έμμισθος μαλάκας, ζητά από τα πολιτικά κόμματα, να αλλάξουν τους σκοπούς και τις δράσεις τους και να γίνουν φανεροί τζογαδόροι, επισημοποιώντας τις νέες χρηματοοικονομικές απάτες, αφού δεν μπορούν να γίνουν ρυθμιστές ενός υγειούς συστήματος ελεύθερης αγοράς.

Είπε και άλλες μαλακίες ο πανηλίθιος, για θέμα που από καιρό θέλω να γράψω, σχετικά με τη πρόκληση ενδιαφέροντος (ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΗΣΗΣ) αγοράς του Ελληνικού Δημόσιου χρέους. Για αυτό θα γράψω ξεχωριστά.

Απάντηση