=== Αφελής πλέον, όποιος φαντάζεται, ότι ο διεφθαρμένος χοντροπάγκαλος δείχνει εμάς με τη νοσηρή ηλεκτρονική μορφή του έργου του “μαζί τα φάγαμε”

  === Ο καταβόθρας, όσο ήταν επί 40 και πλέον χρόνια στη διεφθαρμένη εξουσία, φακέλωνε εσωκομματικούς και εξωκομματικούς αντιπάλους και πάντα ήταν έτοιμος να χρησιμοποιήσει τα σκατένια αρχεία του, για να καταλάβει και την ηγεσία του πολυδιεφθαρμένου ψευδοΠΑΣΟΚ.

  === Ο διεφθαρμένος (κατά δική του δημόσια παραδοχή) πρώην αντιπρόεδρος της τροϊκάνικης συγκυβέρνησης Παπανδρέου και Παπαδήμου, ξέρει πολύ καλά πόσο χρονών είναι και ότι δεν είχε πλέον άλλο πολιτικό μέλλον. Είχαμε παρατηρήσει, ότι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το βρωμόστομά του το είχε βουλωμένο.

  ===  Όταν ο απόγονος των γαλλοεβραίων τοκογλύφων κατάλαβε ότι έχει τελειώσει πολιτικά οριστικά και ότι ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ για να προωθήσει τις πολιτικά εκτεθειμένες σύζυγο και κόρη, άρχισε να λέει μαλακίες ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ, με το στερεότυπο σλόγκαν του “ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ”

  === Αν όμως μελετήσουμε τη πορεία του πολιτικού αληταρά, που μας βασάνισε με τη παρουσία του από τότε που ήταν στη κομμουνιστική νεολαία (που είχε ενταχθεί εύκολα λόγω μη κατονομαζόμενης εθνοτικής καταγωγής για να εξιλεωθεί των φασιστικών καταβολών του, ΕΥΚΟΛΑ διαπιστώνουμε, ότι ο παχύδερμος καταφεύγει σε κοινούς εκβιασμούς προς την εξουσία της οποίας είναι μέλος, για να αποκομίσει πολιτικοεξουσιαστικά οφέλη.

  === Αφού έφυγε οριστικά από το άμεσο πολιτικό προσκήνιο και δεν μπορεί να ασκήσει άμεση πολιτική εξουσία, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΌΠΩΣ ΚΆΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. Η άμεση έναρξη ενασχόλησης με τη πολιτική της συζύγου πριν από λίγα χρόνια, και η συγχρονισμένη “ανακάλυψη” του φασίστα Πάγκαλου, του “μαζί τα φάγαμε” ενισχύει το σενάριο με μεγάλες πιθανότητες. Το ότι ελάχιστα και ιδιαίτερα χλιαρά αναφέρεται στην ανάγκη στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής, είναι το δεύτερο στοιχείο που ενισχύει το σενάριο. Το ότι τα τελευταία χρόνια η κυβερνητική διαφθορά εξαπλώθηκε ακόμα περισσότερο και δεν λέει τίποτα απολύτως, είναι το τρίτο στοιχείο που ενισχύει το σενάριο.

  === Το όντως επιτυχημένο εφεύρημα “μαζί τα φάγαμε” του δίνει το πλεονέκτημα της εύκολης απαγκίστρωσης μόλις πετύχει τους στόχους του. Πιστεύω ότι το εργαλείο “μαζί τα φάγαμε” το απευθύνει πρωτίστως κατά του ΜΠΕΝιζέλου και συμπληρωματικώς κατά της διεφθαρμένης συγκυβέρνησης. Το κερασάκι που μπορεί να διαθέτει, κάλλιστα μπορεί να είναι οι επαγγελματικές συνεργασίες του “τραπεζίτη” Λαυρεντιάδη με τον Μπακατσέλο και τις “ρυθμίσεις” που προώθησε ο ΜΠΕΝιζέλος.

  === Εγώ σαν Μπαρμπανίκος, ουδόλως θεωρώ, ότι ο παχύδερμος Πάγκαλος, με το “μαζί τα φάγαμε” απευθύνεται σε μένα και σε κάθε οικονομικά κακομοίρη. Ο Πάγκαλος απευθύνεται σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣΕΣ, ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ.

Η πολιτική εξέλιξη της γυναίκας του θα δώσει την απάντηση…..

ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”
To επιασες οσο λιγοι…για .το μελλον της συμβιας του δουλευει ο κυριος….και για να ξεπεταχτει η συζυγος ειτε στηνναυτοδιοικηση ειτε στην Βουλη δεν τοχει σε τιποτε ο αχρειος να θαψει την δικη του την γεννηα  απατεωνων…..
Το ερωτημα ειναι ΠΩΣ να τον εξουδετερωσουνε τον εξυπνο και πονηρο αυτον αλητη…εχει πιασει το θεμα απο πολυ  επικαιρο σημειο το ΣΗΜΕΙΟ G που λενε αντιστοιχα οι σεξολογοι……τι ΚΑΝΟΥΜΕ για να μην του περασει το τεχνασμα????

Απάντηση