=== Με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Λάμπη Ταγματάρχη, σχετικά με τη προκλητική συμφωνία που υπόγραψε για να μεταδίδει η ΕΡΤ τους αγώνες του Champions League,  έγραψα και τη σχετική ανάρτηση:

   === Η Δικαιοσύνη οφείλει να ασχοληθεί και με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ των συμφωνιών παραχώρησης ψηφιακών τηλεοπτικών συχνοτήτων, σταθμών της ΕΡΤ ΑΕ που έκλεισαν, και δόθηκαν σε ξένους σταθμούς!!!

  === Σήμερα διάβασα, ότι ο Νίκος Σίμος, πρόσφατος αντικαταστάτης του πρώην ψευδοαναρχικού-αντιεξουσιαστή δημοσιογράφου Λ. Ταγματάρχη, ανακοίνωσε ότι θα αναθέσει σε έμπειρο γραφείο νομικών, να εξετάσει τη σύμβαση που υπέγραψε η προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ για το Champions League προκειμένου να εκδώσει τη σχετική γνωμοδότηση, στο πλαίσιο της διαφάνειας και την νομιμότητας.

   === Ο κ. Σίμος στη δήλωσή του δημοσιοποίησε τα στοιχεία τα οποία κλήθηκε να διαχειριστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ σχετικά με τη σύμβαση για το Champions League και επισημαίνει πως από τη στιγμή που η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα, η νέα διοίκηση έκρινε σκόπιμο για λόγους απόλυτης διαφάνειας και σύννομης συμπεριφοράς να μην προχωρήσει άμεσα σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα τη δέσμευε και για την οποία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

   === «Είναι αυτονόητο, ότι οι συνθήκες αυτές απαγορεύουν κάθε είδος ανεξέλεγκτων δαπανών, καθώς αν αυτές πραγματοποιούνταν από έναν, υπό κρατικό έλεγχο φορέα, τη δεδομένη στιγμή, θα αποτελούσαν προσβολή του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Επισημαίνω επίσης, ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και υπό την οικονομική πίεση αποφάσεων που δεν υπήρχαν στο παρελθόν».

ΠΗΓΗ:  ert.gr — Νάσος Μπράτσος

Απάντηση