===  Δεν έχει απομείνει πλέον, ούτε ένας Εβραίος οικονομολόγος και νομπελίστας, που να μην έχει υποβάλει πρόταση για το παγκόσμιο νομισματικό πρόβλημα της Ελλάδας.

  === Στην αρχή και για να ανοίξει ο νομισματικός διάλογος, ο αείμνηστος Avnan Malakister, πρότεινε στην ηγεσία του ΚΙΣ Αθηνών και πάσης πρώην Ελλάδος, να ενταχθεί η εξουθενωμένη, στο άρμα των Αμερικάνικων ντόλαρς, και να βλέπει τη Μέϊρκελ να κλαίει γοερώς απ΄ τη σκασίλα της. Όμως προέκυψαν πρακτικές δυσκολίες, τις οποίες ένας θεωρητικός αλλά Avnan και μαλάκας δεν καταδέχεται να προβλέψει. Τουτέστιν, δεν μπορούσε να προβλεφθεί πληρωμή των ελληνοεβραίων ευρωβουλευτών και της ελληνοεβραίας επιτρόπου σε ντόλαρς από τον Αμερικάνικο προϋπολογισμό, διότι τότε θα γινόταν της εισπηδήσεως σε ξένο μπιζαχτά. Ένα άλλο ελάττωμα της Avnanισμένης προτάσεως, ήταν οι κίνδυνοι της πλοιομεταφοράς ή και αερομεταφοράς ντόλαρς από το άδειο (λόγω ληστείας) Αμερικάνικο θυσαυροφυλάκιο, μέχρι το λιμάνι του Πειραιά ή μέχρι το Ε. Βενιζέλος αντίστοιχα. Η Αμερικάνικη Αλ Κάϊντα παραμονεύει παντού και κατάσχει κάθε ντολαροφορτίο με τη βοήθεια και συνδρομή και τεχνογνωσία της CIA.

  === Μετά βρέθηκε από άλλον Avnan και νομπελίστα, η λύση κατ’ ευθείαν επαναφοράς νέας δραχμής, αλλά γρήγορα διαπίστωσαν, ότι στην Ελλάδα κυβερνούν τα ίδια καθίκια, κοπρίτες, ληστές και απατεώνες, οι οποίοι και πρωτοστάτησαν και προπαγάνδισαν για να ενταχθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη με το κοινό νόμισμα. Δοκίμασαν κάποιους κακοπληρωμένους κομήτες πολιτικούς, που γρήγορα αποδείχθηκαν απόλυτοι φελοί και επί πλέον δεν ήξεραν ούτε από κουπί, ούτε από βάρκα για τέτοιον διάπλουν εν μέσω νομισματικής θύελλας.

  === Στη συνέχεια ακολουθεί άλλος νομπελίστας σιωνιστής (αν χρειαστεί θα ξαναβγούν τα ονόματα της αθλιότητας των σιωνιστών), ο οποίος είχε την ηλίθια πρωτοτυπία, να θέλει να μας βάλει τη δραχμή από μπροστά και το ευρώ από πίσω. Έπεσε τόσο γέλιο και ο νομπελίστας δεν φάνηκε να επιμένει στη μαλακία του.

  === Τελευταία βγήκε ο Avnan o Asteireftos, νομπελίστας κι΄ αυτός και σε κεντρική πλατεία και εν μέσω γυναικόπαιδων, είπε τη νέα εκδοχή και ερμηνεία της μαλακίας, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΥΡΩ!!!!!! Ένα για τους σιωνιστές άρχοντες και καταληψίες όλων των εξουσιών της Ευρώπης και ένα άλλο, ερασιτεχνικής κατηγορίας και τσικό, για τους μεταφερόμενους σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας και πείνας.

  === Το τι γέλιο έπεσε στα διεθνή χρηματιστήρια στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ δεν λέγεται. Ήδη ανακηρύχθηκε σε μαλακία της χρονιάς και έχει προταθεί για νέο νόμπελ και όσκαρ στη κατηγορία της “Μαλακίας Επιστημονικής Φαντασιώσεως”

  === Η συγκυβέρνηση σιωνιστών των Αθηνών, μη αντέχουσα να αναμένει αναμμένη τη δόση της, για τη διάδοση των σκανδάλων μάσας και μίζας που βρίσκονται σε εξέλιξη, επαναδραστηριοποίησε τους 100 σοφούς σιωνιστές, χαραμοφάϊδες συμβούλους του Τζέφρι των εφιαλτών που επιζήσαμε και γονυπετείς, ζήτησαν τη γνωμοδότησή τους, σαν αναγνωρισμένη κατοχική ανεξάρτητη αρχή. Οι 100 σοφοί σιωνιστές του πρώην Τζέφρι, αποδέχθηκαν με το αζημίωτο και αποκλεισθέντες σε κεντρική στοά ομοφυλόφιλων των Αθηνών.

  === Η γνωμάτεση δεν άργησε να κατέβει από τα σκαλοπάτια εισόδου και εν ολίγοις περιγράφει, ότι η μόνη νόμιμη και συνταγματική λύση είναι το shekel ή το shekelόδραχμον, με το σκεπτικό, ότι μόνο η κατοχική σιωνιστική κυβέρνηση και μητρική εταιρεία το Ισραήλ, νομιμοποιούνται να εκδώσουν νέο νόμισμα σε μία υπό κατοχή χώρα και σε αντικατάσταση του Ευρώ. Αυτό που απομένει πλέον είναι, να ξεκαθαριστεί, αν θα ισχύσει το Μπενάκειο ή το Μπενιζέλειο shekelόδραχμον ή αν θα υπάρξει επιμερισμός στις διάφορες εκδόσεις, ανάλογα της εκλογικής δυνάμεως κάθε σιωνιστικού κόμματος.

Απάντηση