Ακόμα ψάχνω τις δόσεις μου…. Χα!!!… Χα-χά!!!…

16 Αυγούστου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Πέμπτη σήμερα 16-8-2012, και μετά τις διαδοχικές μαλακίες του Υπουργείου Οικονομικών, περί καταβολής των 3 διμηνιαίων δόσεων σε …6 μηνιαίες, έεε!!!! είπα κι΄ εγώ, καιρός είναι κάπου θα κάτσει η μπίλια, μετά από τόσων ημερών ….δημόσια διαβούλευση μουγκολαλούντων!!!

  === Μπήκα στο e-mail μου να λάβω το ειδοποιητήριό μου, αλλά ΤΖΙΦΟΣ…. Ο υπουργός κλοπιμαίων της τροϊκάνικης συγκυβέρνησης με αγνοεί αλλά δεν χάνω την έμφυτη ευφυΐα μου.

  === Ανοίγω το μπαούλο με τα πολύτιμα, βγάζω το Username μου και τον κωδικό μου και μπουκάρω στο TaxisNet να πάρω τις δόσεις μου. Ξανά ΤΖΙΦΟΣ. Ίχνος και απόλυτη αφάνεια οι δόσεις μου και αρχίζουν να με καταλαμβάνουν τα στερητικά μου σύνδρομα.

  === Που τον βρήκαν τον μαλάκα και τον υπουργοποίησαν, όταν ο εγκέφαλός του, όχι στις διακοπές του 15Αύγουστου, αλλά στις διακοπές των Πάσχα και των Χριστουγέννων εξακολουθεί να ρεμβάζει. Κι΄ ούτε ένα μήνυμα αναμονής….

  === Το χειρότερο (και μου σπάει τα νεύρα) είναι οι πρωινές λεζάντες στα κανάλια, που μας προτρέπουν να μπούμε στο TaxisNet για να καμαρώσουμε τον πολλαπλασιασμό των δόσεων, που η αρρωστημένη φαντασία του σιωνιστή Σαμαρά-Μπενάκη, από 3 διμηνιαίες, τις…. “μεγάλωσε” σε 6 μηνιαίες.

  === Μόνη παρηγοριά η προβλεψιμότητα του αρχιμαλάκα. Το προείπαμε!!! Τούτος ο γαλάζιος γκαγκάς και απατεώνας, είναι χειρότερος από τον πρασινογκαγκά. Ας προσέχαμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

2 Comments

  • Ο/Η Zησης Ζησης λέει:

    Ερχετε το εκκαθαριστικο μου και μου λενε να πληρωσω σε τρεις δοσεις εν ταξει λεω 1500 ευρω σε τρεις δοσεις ελα ομως που ειχα να παρω και επιστροφη ΦΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙ ΒΕΒΑΙΟΜΕΝΩΝ ΛΕΝΕ….σαμπως καταλαβα και γω τι γινετε

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

    ΜΕΧΡΙ ΩΡΑ 11.37΄πμ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝ ΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΪΡΚΕΛ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟΥ….

Απάντηση