=== Τον κώλο του να χτυπάει καταγής, ο κάθε φορολογούμενος, για να μπει με φυσιολογική διαδικασία, στην ιστοσελίδα του TaxisNet, όπως μπαίνει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος για να αποκτήσει ηλεκτρονική είσοδο στις εφαρμογές του, μόνο τον κώλο του θα ματώσει.

  === Οι επικίνδυνοι βασανιστές και ληστοσυμμορίτες του υπουργείου προστασίας των φοροφυγάδων, χρησιμοποιούν πολλαπλές ιστοσελίδες, που μπορεί για τη πάρτη τους να υπάρχει συγγνωστή σύζευξη μεταξύ τους, αλλά για τον απλό φορολογούμενο είναι άλυτο σταυρόλεξο, που για να το επιλύσει, θα πρέπει να τρέχει από Δ.Ο.Υ. σε Δ.Ο.Υ. και να παρακαλάει τον κάθε αλήτη να του αποκαλύψει το μεγάλο ….μυστικό που κρύβουν όλοι οι τελώνες στον αρρωστημένο εγκέφαλό τους.

  === ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: Για να εγγραφώ στο TaxisNet και να γευθώ όλα τα φαρμάκια των μαύρων “υπηρεσιών” του, πρέπει να μπω στην ιστοσελίδα http://www.gsis.gr/, του διαδικτύου με σκέτο www, και να επιλέξω Υπηρεσίες προς τους πολίτες και να …εξαϋλωθώ!!! Οι ψυχανώμαλοι ληστές και τροϊκάνοι υπηρέτες, μας τα ζάλιζαν τόσες μέρες, ότι με την ίδια διαδικασία, από την ίδια ιστοσελίδα μπαίνουμε και επιλέγουμε “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” και από εκεί επιλέγουμε τη ρύθμιση των νέων δόσεων…. Αμ, ΔΕΝ…..

  === Η εφαρμογή των δόσεων όμως υπάρχει στην ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ για τον χρήστη ιστοσελίδα https://www1.gsis.gr/webtax2/installment/year2012/installment/index.jsp, του σχετικά νέου διαδικτύου www1 της οποίας αν δεν γνωρίζεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ το ηλεκτρονικό στίγμα, είσαι καταδικασμένος να βασανίζεσαι, σαν να περιμένεις τρία μερόνυχτα στην ουρά της κόλασης του Σαχινίδη και του νεοφωστήρα της πτώχευσης Μαυραγάνη. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του διαδικτύου www1 είναι διαφορετική από το διαδίκτυο www σκέτο και κανένας κερατάς δεν έκρινε αναγκαίο να ενημερώσει τους γδαρμένους Έλληνες.

  === Ποιοι τρώνε ρε Πάγκαλοι τα εκατομμύρια για αυτά τα ηλεκτρονικά σκουπίδια??? Γιατί αυτή η “EXTRA” εφαρμογή, έγινε μόνο και μόνο για να πληρώσουμε (και όχι για να φάμε ρε πούστηδες) εμείς οι φορολογούμενοι-θύματα, μια ηλεκτρονική εφαρμογή που θα έπρεπε να υπάρχει στο αρχικό πρόγραμμα. Οι προσθήκες-τσόντες, συμπληρωματικών προγραμμάτων ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ που της κάνετε σύζευξη με προχειρότητες μόνο για τον εαυτό σας χωρίς καμία φανερή παραπομπή, είναι ΑΦΕΝΟΣ ατράνταχτη απόδειξη επικίνδυνου ερασιτεχνισμού και χρεοκοπίας και ΑΦΕΤΕΡΟΥ αποτελεί ισχυρότατη ένδειξη τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ύποπτων συναλλαγών, για τις οποίες σε ένα ευνομούμενο κράτος που σέβεται έστω και λίγο την ύπαρξή του, θα είχαν επέμβει αυτεπάγγελτα, όλες οι εισαγγελικές αρχές, στις έδρες των οποίων λειτουργεί Δ.Ο.Υ.

Απάντηση