=== Αυτό το πανάρχαιο και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ γνωμικό, δεν το απευθύνω στην Αμερικανοεβραία λησταρχίνα Wendie Robbins, που ξαφνικά ξανά – “ανακάλυψε” το πόση βαρβατίλα κρύβουν τα καρύδια, σαν φυσικός πανάρχαιος αλλά διατηρούμενος καρπός. Αυτό το αρχαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ γνωμικό, το αφιερώνω στους πανάσχετους καναλάρχες, στους ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ μεγαλοδημοσιογράφους, αλλά και στους αδαείς ιστολόγους που στην άκρη του μυαλού τους έχουν να ξυπνήσουν από τον βαθύ τους ύπνο και να μετουσιωθούν σε έναν Τριανταφυλλόπουλο, σε έναν Πρετεντέρη, σε έναν Ευαγγελάτο, σε έναν Χατζηνικολάου ή έστω σε έναν Χατζηπαπάρα, χωρίς καν να έχουν μελετήσει ποτέ, ποιος είναι επιτέλους ο μυθικός Χατζηπαπάρας.

  === ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ, πάλι από αρχαιοτάτων χρόνων έως και 13 Αυγούστου 2012, έχουν γίνει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ίσως και ΧΙΛΙΑΔΕΣ και πλείστες όσες ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ανακοινώσεις, ανηρτημένες και στο διαδίκτυο χάριν της διαύγειας γνώσεως επί του παχυρεύστου του ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.

  === Έλα που όμως που η Εβραίοαμερικάνα προφεσόρισσατης ορχιδολογίας του UCLA David Geffen School of Medicine, Wendie Robbins, είχε πέσει με τα μούτρα σε όρχεις και ορχίδια παντός χρώματος και μεγέθους, για τη μελέτη της σπερματομέτρησης και δεν προλάβαινε να δει τι γινόταν γύρω της και ότι μέχρι προχθές, εκατοντάδες άλλες ορχιδομελετήτριες είχαν εκδώσει τα αποτελέσματα της σπερματικής διαύγειας και ευτυχίας των απανταχού της γης ορχιδιών???…. Τέτοια η αφοσίωσή της και η απορρόφηση στη μελέτη των δικώνε της ορχιδιώνε, που χαμπάρι δεν είχε πάρει τι έλεγε μέχρι τότες η επιστημονική κοινότης των ορχιδιών και των παραφυάδων τους!!! Κρίμα…. Κάτι τέτοιες χαλάνε τη πιάτσα και τα καταντήσανε αμελέτητα!!!…

  === Εκεί λοιπόν που κάποια στιγμή στέρεψαν τα δικά της αμελέτητα, βγήκε να κάνει τσιγάρο αράπικο και της έρχεται κατά νου στις 14 Αυγούστου και μετέπειτα, να επιδοθεί σε επιστημονικές ανακοινώσεις ΚΑΙ κοπιράϊτ καρυδιών, ορχιδιών και σπέρματος, για την επίδραση των καρυδιώνε επί των καρυδιών μας!!! Τι δεν είπε η ξεφτιλισμένη!!! Τα πάντα, όλα όσα ξέρουμε, από πάππον προς πάππον, λές και έκανε αντιγραφή με σκονάκια στο βυζί και στο αιδίο, για όλο το γένος των Ελλήνων όρχεων του Αρχιμήδους, των ινδιάνων Απάτσι, των Περσών του Ξέρξη και των ορδών του Αττίλα!!!… Τίποτις παραπάνω και σ΄ όλα της κατευχαριστημένη και αναμαλλιασμένη, αλλά και πρόσχαρη. Λαμποκοπούσε η ρουφίανα και μέσα στην ευτυχία των καρυδιών, σκέφτεται να κάνει και ….κόπιράϊτ, διότι σου λέει, άλλα τ΄ αρχίδια του λαγού κι΄ άλλα της κουκουβάγιας τα δεδουλευμένα…. Συμπλήρωσε το σκεπτικό της, με το συμπέρασμα, ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι μιλούσαν για καρύδια Κάνικα, ενώ της επιστήμης της, αφορούσαν αποκλειστικά, καρύδια Αμερικάνικα και δει, Άφρο-Αμερικάνικα!!!…

  === Για να ολοκληρώσω κι΄ εγώ, την ειδική και ιδικήν μου ορχιδομελέτη της επιδράσεως των καρυδιών επί της παχυρεύστου καταστάσεως των ορχιδιών μας, σας παραθέτω πασρακάτω, μερικές από τις αναρτημένες μελέτες των αμελέτητων, τις οποίες η στερημένη Εβραιοαμερικάνα δεν πρόλαβε να διαβάσει, διότι είχε πέσει με τα μούτρα, στη μελέτη των ορχιδιών που είχε συγκεντρώσει:

15 Apr 2001 !!!!!!!  >>>>  Εναλλακτική Αντιμετώπιση της Ανδρικής Υπογονιμότητας (ξηροί καρποί με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιες σε σελήνιο και ψευδάργυρο)  Health Communities .Com
2 ΔΕΚ 2006  >>>> Πώς να αυξήσετε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων με φυσικό τρόπο? (σελήνιο, ψευδάργυρος, αντιοξειδωτικά κλπ)
25 Jan 2007 >>>>  Μάθετε πώς να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματός σας με τρόφιμα (μεταξύ αυτών τα καρύδια, αλλά και κάθε τροφή που περιέχει σελήνιο και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες)
22 Aug 2009 >>>> Πώς μπορούν οι άνδρες να αυξήσουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τη γονιμότητα; (μεταξύ αυτών, η διατροφή να περιλαμβάνει καρύδια)
11 Oct 2009 >>>>  Οι 10 τροφές που συμβάλλουν στην αύξηση του σπέρματος (μεταξύ αυτών καρύδια και αμύγδαλα) Amanda Morin
5 Αυγούστου του 2010 >>>>  Τα τροφιμα που συμβάλλουν στην αύξηση του χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων των ανδρών (κυρίως τρόφιμα πλούσια σε ψευδάργυρο και σελήνιο και με αντιοξειδωτικές ιδιότητες)
26 Απρ, 2011 >>>>  Ποια τρόφιμα αυξάνουν τη ποσότητα του σπέρματος??? (μεταξύ αυτών οι ξηροί καρποί που περιέχουν σελήνιο, δηλαδή τα καρύδια και τα αμύγδαλα) Δρ Anthony Johan Arciola
30 May 2011 >>>>  Τρόφιμα που ενισχύουν την ανδρική γονιμότητα (μεταξύ αυτών τα καρύδια) American Society for Reproductive Medicine
8 Αυγ. 2012 >>>> Top 12 θρεπτικά συστατικά για υγιές σπέρμα (στις πρώτες θέσεις: ψευδάργυρος, το σπάνιο σελήνιο και η βιταμίνη Ωμέγα-3 που υπάρχουν άφθονα στα καρύδια)
…..ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ!!!!

Αφού λοιπόν, οι ιδιότητες και τα αποτελέσματα των ιδιοτήτων των καρυδιών είναι γνωστά από αρχαιοτάτων χρόνων, στα οποία η στερημένη εβραιοαμερικάνα δεν πρόσθεσε ούτε ένα “και” ούτε ένα “,” και σεις παίρνετε σαν μαλάκες και αναδημοσιεύετε την απάτη της, αντιγράφοντας τις απατεωνιές των ελεγχόμενων σιωνιστικών ΜΜΕ, κάνω λάθος που απευθύνομαι σε εσάς και σας λέω ότι “Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ” ?????

Ποια καρύδια σπάει μωρά χαϊβάνια η μαλακία???? Η πανάρχαια προσομοίωση δεν σας λέει τίποτα???

Το άλλο, ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟ ΓΝΩΜΙΚΟ, που λέει, ότι πρέπει να έχεις γερά καρύδια, για να μπορείς να κάνεις ή να τολμήσεις να κάνεις αυτό ή εκείνο, ούτε αυτό έχετε ακούσει, ώστε να πονηρευτείτε και να υποδεχθείτε ανάλογα την απάτη της εβραιοαμερικάνας με τα τζούφια καρύδια????

Δευτερεύοντα λάθη της απόπειρας δημιουργίας αρχιδοκλοπιράϊτ:
==== Εμφανίζουν την εβραιοαμερικάνα λησταρχίνα γνώσεων επί των αμελέτητων, σαν άνδρα, ενώ δεν διαθέτει ίχνος ….καρυδιών, όντας γυναίκα.
==== Είναι ανίκανοι, ακόμα και το όνομά της να γράψουν και αντί του πραγματικού της, έγραψαν ΟΛΟΙ, ένα παραπλήσιο που ανήκει σε διάσημη τηλεπαρουσιάστρια της ….Αγγλίας, που υπόσχεται να μας κάνει εκατομμυριούχους, ξαπλωμένους επί του …καναπέους!!!…

Απάντηση