=== ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

  === Οι βασανισμένοι κάτοικοι των μικρών νησιών με τις εκατοντάδες τα μικρομάγαζα κατ΄ εξοχήν ανέργων και μεροκαματιάρηδων, περιμένουν έστω να δουλέψουν 3-4 μήνες το καλοκαίρι, για να εξασφαλίσουν την πληρωμή των λογαριασμών ΔΕΗ και Τηλεφώνων τους υπόλοιπους μήνες.

  === Αυτό ήταν γνωστό, σε όλες τις κυβερνήσεις και πάντα υπήρχε πρόνοια, για ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση κατοίκων χωριών και κωμοπόλεων νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών, και ιδιαίτερα οικισμών μέχρι κάποιου αριθμού κατοίκων, οι οποίοι κατά 60% και πλέον φυτοζωούν με τα στοιχειώδη σε αυτές τις ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ περιοχές.

Αυτοί οι κάτοικοι είναι που κάθε καλοκαίρι δέχονται τις επιθέσεις, τις απειλές, τους εκβιασμούς και τον αισχρό διασυρμό των ορδών του φασιστικού και τυραννικού γαλαζιοπράσινου καθεστώτος, για ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, δηλαδή, οι μεγαλοξενοδόχοι, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοεργολάβοι, και οι πάσης φύσεως αεριτζήδες.

Τι μας λένε τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Προστασίας Φοροφυγάδων???? Τα αναλυτικά ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ στοιχεία που σας έβαλα στην αναρτημένη εικόνα, υπάρχουν στις αναρτήσεις του Υπουργείου:
http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/b434378f-3ffb-4364-9597-6ed138396ba1
http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/92e7b647-e7a5-4b5f-8c4b-095bfcd8cd38
http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/cd797107-3f56-40d0-a67f-4ebc8afe1fe8 και
http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/2c0d769e-4628-44b5-b5b0-c942ea30fefe
σύμφωνα με τα οποία, από τους “ελέγχους” που έκαναν τα σαΐνια σε ψιλικατζίδικα, σε σουβλατζίδικα, σε ουζερί, σε μικροταβέρνες, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ επί δύο μήνες, ανακάλυψαν ότι σε ….1.901 περιπτώσεις πώλησης καφέ ή παγωτού ή αναμνηστικού φουλαριού ή ενός μπακλαβά στα τρία, δεν εκδόθηκαν αποδείξεις ταμειακής μηχανής… σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Δώστε μου για έλεγχο ρε κοπρίτες, ένα οποιοδήποτε ξενοδοχείο της Δασκαλαντωναποτέτοιας ή οποιουδήποτε άλλου μεγαλόσχημου, να σας το κάνω φύλλο και φτερό και να δείτε πόση είναι η απώλειες εσόδων του Ελληνικού Δημοσίου, απ΄τα δωμάτια, από τη μαύρη εργασία λαθρομεταναστών, από τις αιωνίως ανεξέλεγκτες ταβέρνες, τις ντίσκο και τις αθλοπαιδιές φοροδιαφυγής των μεγαλοξενοδόχων μόνο.

Δώστε μου για έλεγχο ρε κοπρίτες, μια Μύκονο ή μια Σαντορίνη ή μια Πάρο ή μια Σκόπελο η οποιαδήποτε τουριστική περιοχή με βίλες, με πισίνες και με κότερα, με πραγματικό φορολογικό ενδιαφέρον, και αν δεν σας δώσω αποτέλεσμα με απόδοση τουλάχιστον 100 φορές μεγαλύτερη από τη καθιερωμένη μαλακίας σας, να βασανίζετε δεκάδες χρόνια τώρα τους μεροκαματιάρηδες των μικρών νησιών, να με βάλετε για φτύσιμο στη πλατεία Συντάγματος, μέχρι να σκάσω από ντροπή.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ:
—->> Να δημοσιοποιήσετε, το σε τι φορολογητέα ύλη (ακαθάριστο φορολογητέο εισόδημα) αντιστοιχούν οι δήθεν “στοχευμένοι” έλεγχοι των θερινών διακοπών των τεμπέληδων και δειλών, υποταγμένων στη σάπια εξουσία σας ελεγκτών, με τις 1.901 αποδείξεις των τηπεοπτικών σας παραστάσεων….
—->> Να δημοσιοποιήσετε, το σε τι φορολογητέα ύλη (ακαθάριστο φορολογητέο εισόδημα) αντιστοιχούν κάθε χρόνο, ΟΙ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ και ΤΟ ΙΚΑ στους μεγαλοεργολάβους, στους φαρμακοβιομήχανους, στους βιομήχανους εν γένει, στους εφοπλιστές, στους τραπεζίτες και στους πάσης φύσεως αεριτζήδες, που κατά γενική ομολογία όλων των εντός και εκτός Ελλάδος έγκριτων οικονομολόγων, είναι αυτοί που ευθύνονται, για την απώλεια κρατικών εσόδων πάνω από 40 δισεκατομμύρια, ένεκα φοροδια;φυγής τους!!!…
—->> Να δημοσιοποιήσετε το συνολικό μικτό αναλογικό μισθολογικό κόστος, των ελεγκτών της ντροπής, για τους κατά φαντασία σας δίμηνους ελέγχους των θερινών διακοπών τους, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, εναντίον των βιοπαλαιστών των Ελληνικών νησιών…
—->> Να δημοσιοποιήσετε, το συνολικό ποσό κατ΄ έτος που εισπράττει το Ελληνικό Δημόσιο από τα πρόστιμα ντροπής κατά των μεροκαματιάρηδων των μικρών νησιών….

Για όλες τις παραπάνω σκέψεις μου ρε κοπρίτες διεφθαρμένοι εξουσιαστές, και για πολλούς περισσότερους ακόμα, σας θεωρώ βασανιστές του Ελληνικού λαού που βιοπαλεύει για στοιχειώδη επιβίωση σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, σας λέγω ότι η συμπεριφορά σας είναι κατάπτυστη στα μάτια όλων των Ελλήνων εκτός των φοροφυγάδων συνεταίρων σας στη σάπια εξουσία σας και δηλώνω ότι θεωρώ τις ενέργειές σας μεροληπτικά παράνομες και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ

και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΏΝΑ ΤΩΝ ΥΔΡΑΙΩΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙ΄ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.-

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ — ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”
Nα μας ειπουνε, για έστω ΕΝΑΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, απο αυτους που ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ οπως,
……Τους ΔΥΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ,
……ΤΟΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ,
……ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΣΚΑΡΑ, ΤΟΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,
……ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ!!!!!
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΔΟΕ?????
Επιασε τον ……ΠΑΓΩΤΑΤΖΗ στην ΥΔΡΑ!!!!!!!

4 Comments

 • Ο/Η αβγ1 λέει:

  Φίλοι, μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
  Ο επιχ/τίας έκοβε τις αποδείξεις.
  Τον συνέλαβαν όχι γιατί πλήρωναν οι πελάτες και δεν έκοβε, αλλά
  γιατί κατά την διάρκεια του γεύματος στο τραπέζι δεν υπήρχαν οι αποδείξεις .
  Βάσει νέας “ΠΟΛ 1081/2009” όφειλε να την κόβει “μετά την εκτέλεση (σερβίρισμα)” και να βρίσκεται στο τραπέζι κατά την διάρκεια του γεύματος (ενώ παλαιότερα έκοβε κατά την πληρωμή του).
  Άρα έχουμε παράβαση και όχι φοροδιαφυγή.

  Την ουσία ελάχιστα ΜΜΕ την ανέδειξαν:
  www. capital.gr/News.asp?id=1590184
  Στην 10η και 11η γραμμή είναι η απόδειξη του τι έγινε.
  Επώνυμη δημοσιογραφική αναφορά.

  Χαλβάδες είμαστε όλοι μας?
  Kαταπίνουμε όποια φόλα ενημέρωσης μας πασάρει η διαφθορά προς χειραγώγηση, αποδοχή και απόκρυψη της σήψης τους?

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Η έκδοση αποδείξεων έχει επιβληθεί, για να μπορεί το καθεστώς να εισπράττει από τους μικρούς, το 100% του ΦΠΑ του τελικού προϊόντος. ΟΜΩΣ, ο τελικός πωλητής, έχει ήδη ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ το 90% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΦΠΑ, στους προμηθευτές του και στους μεσάζοντες.
   Αν οι κοπρίτες ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΔΕΣ πάνε να κάνουν ντρόπλα με το εισόδημα του σουβλατζή και του ψιλικαντζή, σαν φορολογητέα ύλη, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ, ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩ\]\]\=\Σ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΔΩΝ) ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ή ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ.
   ΕΠΟΜΕΝΩΣ, η θεωρητική φοροδιαφηγή του ψιλικαντζή, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, είναι συνάρτηση της φοροδιαφυγής του μεγαλοβιομήχανου και του μεγαλέμπορου που είναι προμηθευτές του. Χωρίς τον εξαναγκασμό αυτών των ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ, ο ψιλικαντζής και ο σουβλαντζής, δεν μπορούν να συμμετάσχουν στη φοροδιαφυγή, ως προς το εισόδημά τους ΚΑΙ αυτό το γνωρίζουν όλοι οι αλητήριοι ληστές και Παπαδημούληδες και Τσίπρες.

 • Ο/Η Apollo λέει:

  ΜαπαρμπαΝίκο όχι μονο το ΣΔΟΕ αλλά και άλλες δημόσιες υπηρεσίες στέλνουν για ελέγχους τις υπηρεσίες τους για να κάνουν οι
  κολλητοί τους διακοπές στα νησιά ,τον χειμώνα πάνε μόνο εάν υπάρξει έκτατο περιστατικό που τούς θίγει κυρίως.-

Απάντηση