Καλό ταξίδι κα Έλλη….

19 Αυγούστου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Η κα Έλλη ήταν μια γλυκιά, αξιοπρεπής, γλυκομίλητη κι΄ αξιοσέβαστη γιαγιά, που τα καλοκαίρια τη βλέπαμε στο ομόροφο μπαλκόνι της διπλανής πολυκατοικίας.

  === Πηγαίνουμε και ερχόμαστε στην εξοχική γκαρσονιέρα, μοιράζοντας τον καλοκαιρινό χρόνο με τα παιδιά. Όταν επανήλθαμε τη περασμένη Δευτέρα, η κα Έλλη έφευγε μεσ΄ τη τρελή χαρά,  για να πάει στη Νικήτη, που τη κάλεσαν ο γιος και τα εγγόνια της για μερικές μέρες. Ίσα που προλάβαμε να πούμε ένα “γεια” …

  === Σήμερα, Κυριακή το μεσημέρι, εγώ και η Βούλα, επιστρέφαμε κατά τις 12.45 από το μεσημεριανό μπάνιο, έξω από την οικοδομή που μένουμε, μπροστά στα σκαλοπάτια, συναντήσαμε τη κα Έλλη και χαιρετηθήκαμε. Το πρόσωπό της έλαμπε και μας είπε ότι πέρασε πάρα-πολύ καλά, αυτές τις πέντε μέρες. Μας ρώτησε αν ήρθαμε ή αν φεύγουμε για τη θάλασσα και όταν της είπαμε ότι μόλις γυρίσαμε, μας ανταπάντησε ότι εκείνη τότε πήγαινε για μπάνιο. Χαιρετηθήκαμε ξανά και ανεβήκαμε σιγά-σιγά τη σκάλα….

  === Ήταν περίπου 2.40΄ περίπου μετά το μεσημέρι, όταν ξαφνικά ακούσαμε ανάστατες φωνές από το δρόμο. Οι γειτόνισσες μιλούσαν πολύ έντονα και όλες μαζί….

  === Βγήκαμε στο μπαλκόνι να δούμε τι συμβαίνει…. Και τι το θέλαμε….. Άσχημα τα νέα που έφεραν δυο φιλενάδες της κας Έλλης…..

  === Η θάλασσα έκλεψε για πάντα τη ψυχούλα της και έβγαλε το άδειο της κορμί στη παραλία…. Το πρωί, η κα Έλλη, δεν θα μας ξαναπεί Καλημέρα…. Η κα Έλλη, πρόλαβε χαιρέτησε τους αγαπημένους της και έφυγε ταξίδι μακρινό, θαλασσινό!!!…

  === Καλό ταξίδι ΚΥΡΙΑ ΕΛΛΗ !!!!!

Απάντηση