===  ….ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ κλπ ΑΕΡΗΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ, ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ …ΥΔΡΑΣ!!!!

  === Δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ, αταλάντευτα, το σύνθημα “ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΑΛΑΣ

  === Για τους κοπρίτες του ΣΥΡΙΖΑ, η επαλήθευση του γνωμικού “ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ, ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΛΟ” είναι καθημερινή ενασχόληση και σκοπός ζωής.

  === Η συμμορία καιροσκόπων του Alex Cipras, αρουραίοι των σιωνιστών τραπεζιτών, δια στόματος του πολιτικού αλήτη Παπαδημούλη, έκαναν επίσημη δήλωση, σαν κοινοί συνοδοιπόροι των μισθοφόρων του ΣΔΟΕ, στην υπηρεσία των φοροφυγάδων εφοπλιστών, τραπεζιτών, φαρμακοβιομηχάνων, εργολάβων του δημοσίου κλπ αεριτζήδων, και τι λέει ο πολιτικός κάθαρμας????

   === ΛΕΕΙ:
“Το δίκιο του Υδραιου φοροφυγά μου είναι απεχθές”,  καταδικάζοντας μετά μανίας τον σουβλατζή της Ύδρας για μη έκδοση απόδειξης και στηλιτεύοντας αμέσως και σαφώς, όλους όσους έσπευσαν να πάρουν το μέρος του.  Κάτι τέτοιο ή παρόμοιο, ο κοπρίτης της ψευδοαριστεράς, ποτέ δεν έχει κάνει (από γεννήσεώς του μέχρι σήμερα) για έναν επιπέδου Σάλας, Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη, Λάτση, Γιαννακόπουλου κλπ αστέρων κλεπτοκρατών της αμαρτωλής πλουτοκρατίας και υπηρετών του σιωνισμού.
Στη συνέχεια ο ελεεινός κοπρίτης, ισχυρίζεται με το γελοίο θράσος του, ότι “η φοροδιαφυγή γιγαντώθηκε και εξαπλώθηκε με προκλητικές συμπεριφορές τύπου Ύδρας, με αποτέλεσμα να μας φέρει τη μνημονιακή πολιτική, λόγω της ασυλίας των ….ισχυρών σουβλατζήδων και παγωτατζήδων της Ύδρας” και “οι φοροφυγάδες ψιλικατζήδες της Ύδρας έφεραν και την άδικη φοροκαταιγίδα”

1 Comment

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

  ΠΡΟΣ mike
  Το σχόλιο σου είναι προπαγανδιστικό και προφανώς δεν ξέρεις τι είναι ο Παπαδημούλης, ούτε σε ποιους οφείλεται η κατά 50% ΥΠΑΡΚΤΗ παραοικονομία, όχι πρωτιά στην Ευρώπη, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.
  Έναν μέτριο οικονομολόγο αν συμβουλευθείς και αν είναι αντικειμενικός και όχι σκύλος της συμμορίας Cipras, ανεπιφύλακτα θα σου πει, ότι όλες τις υποτιθέμενες Ύδρες και αν μαζέψεις με τη γελοιότητα, της μη έκδοσης απόδειξης από τα ψιλικατζίδικα και τα σουβλατζίδικα, δεν μπορούν να ξεπεράσουν το 1% της παραοικονομίας ΜΑΛΑΚΑ. Δικαιωματικά σε αποκαλώ μαλάκα, διότι βλέπεις ότι ήμουν πολλά χρόνια ελεγκτής και απευθύνω πρόκληση στη χούντα, να μου δώσουν για λογιστικό έλεγχο, οποιαδήποτε τράπεζα, ή οποιαδήποτε φαρμακοβιομηχανία, ή οποιονδήποτε αεριτζή εργολάβο, ΚΑΙ τότε θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί φοροφυγάδες και οι πραγματικοί διαχειριστές του 49% της παραοικονομίας.
  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ή ΠΡΟΪΟΝ ΒΛΑΚΕΙΑΣ και με εξοργίζει να παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ποιους συγκαλύπτουν οι ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΔΕΣ.
  Αν τέλος ήξερες πως λειτουργεί ο ΦΠΑ, θα καταλάβαινες, ότι ο τελικός μεταπράτης, επηρεάζει τη τελική διαμόρφωση του ΦΠΑ, περίπου επί του 10% της τελικής αξίας του προϊόντος. Στα ενδιάμεσα στάδια, υπάρχουν οι βιομήχανοι κρέατος κλπ και οι μεσάζοντες, που η συμμετοχή τους στον συνολικό ΦΠΑ είναι της τάξης του 90% και όφειλαν να τον έχουν αποδώσει. Ή μήπως δεν τον αποδίδουν????
  ΕΠΟΜΕΝΩΣ, οι “φοροφυγάδες” Υδραίοι του πολιτικά αλητήριου Παπαδημούλη, έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ αποδώσει το 90% του δήθεν φοροδιαφεύγοντος ΦΠΑ, στους προμηθευτές τους, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ…. Γκέγκε???? Πιο λιανά δεν γίνεται και δεν χρειάζεσαι ειδικές γνώσεις για να κατανοήσεις τη Παπαδημούλικη πουστιά.
  ΟΧΙ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ – ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ….

Απάντηση