=== Κάλεσαν τον πανηλίθιο σιωνιστή Παπανδρέου να δώσει διαλέξεις και τον …70χρονο πράκτορα Π. Ευθυμίου σαν μεταπτυχιακό φοιτητή, για να τον παρακολουθήσει!!!!!

  === Αποσύρεται και μεταναστεύει στην Αμερική ο Π. Ευθυμίου…

  === Πρόσκληση από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για να πραγματοποιήσει από τον Σεπτέμβριο σειρά διαλέξεων έχει εξασφαλίσει ως γνωστόν ο Γιώργος Παπανδρέου.
   === Μαζί του όμως στην Αμερική θα πάει και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου που απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής στη Β΄Αθηνών στις τελευταίες εκλογές και με αυτή την κίνηση που κάνει δείχνει ότι (προσωρινά τουλάχιστον) αποσύρεται από την ενεργό πολιτική δράση, περιμένοντας ευνοϊκότερες συνθήκες… .
  === Ο κ. Ευθυμίου, που έκανε τον Αύγουστο διακοπές στο εξοχικό του στην Κεφαλονιά μαζί με τον Κώστα Λαλιώτη, θα παρακολουθήσει  όλη την επόμενη περίοδο -ως… «μαθητής» αυτός- σεμινάρια μεταπτυχιακού προγράμματος μάστερ στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Πρόκειται για το ίδιο  σεμινάριο που είχε παρακολουθήσει και ο  Γ. Παπανδρέου, το 1989-1990 μετά την πτώση της τότε κυβέρνησης του πατέρα του, Ανδρέα.

Αναρτήθηκε από press-gr

Απάντηση