=== Γράφουν οι κωλοφυλλάδες των εργολάβων και των τραπεζιτών, ότι ο Σαμαράς-Μπενάκης, πηγαίνει στην ΟΜΟΕΘΝΗ του Μέϊρκελ-Kasner, με άδειο καλάθι. Λάθος!!!!

  === Ο δοσίλογος εγκάθετος της τροϊκάνικης χούντας των τραπεζιτών, πηγαίνει με πολλές και υπερπλήρεις κόφες, με τις συμφωνίες παράδοσης της πατρίδας μας στο μονοπώλειο της SIEMENS!!!… Σήμερα συναντιέται με τη σιωνίστρια στο Βερολίνο και μόλις χθες βράδι, δια του αχυράνθρωπου Στουρνάρα, ανακοίνωσε την ΟΡΙΣΤΙΚΗ συμφωνία παράδοσης του Ελληνικού κράτους και των κρατικών οργανισμών στα μονοπώλεια των ληστοσυμμοριτών της SIEMENS.

  === Υπενθυμίζω, ότι οι ληστοσυμμορίτες του κυνοβουλίου, με νόμο έχουν εξασφαλίσει την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των εγκληματιών που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καταλήστευσαν και συνεχίζουν να καταληστεύουν και να διαφθείρουν το Ελληνικό Δημόσιο για δεκάδες χρόνια.

  === Η πλήρης ανακοίνωση του δοσίλογου υπουργού οικονομικών της τρόϊκα στην Αθήνα, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου προστασίας των φοροφυγάδων, είναι η παρακάτω:

  === “Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με βάση την εξουσιοδότηση που του παρείχε η Βουλή, όπως προβλέπεται στο ν.4072/2012 (ΦΕΚ Α΄ 86) και ειδικότερα στο άρθρο 324 για την έγκριση του Σχεδίου «Συμφωνίας Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Siemens AG και Siemens Α.Ε., εκπροσώπησε την Ελληνική Δημοκρατία και υπέγραψε την «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ των δύο πλευρών.
Με την υπογραφή της συμφωνίας, το ελληνικό Δημόσιο επιτυγχάνει σημαντικό δημοσιονομικό όφελος και όφελος για την πραγματική οικονομία, μέσα από θετικές δράσεις και μιας σειράς παροχών. Ειδικότερα, από τη συμφωνία προκύπτουν:
1.—  80 εκατομμύρια ευρώ, για το συμψηφισμό ισόποσων απαιτήσεων της SIEMENS, που αυτή έχει έναντι διαφόρων δημοσίων φορέων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται νοσοκομεία, ΕΡΓΟΣΕ κλπ.
2.—   90 εκατομμύρια ευρώ, για μια περίοδο πέντε ετών, για τη χρηματοδότηση:
–  Φορέων που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και έχουν ως σκοπό την καταπολέμηση της διαφθοράς, της απάτης και του ξεπλύματος χρήματος.
–  Πανεπιστημιακών και επιστημονικών ερευνητικών προγραμμάτων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της γνώσης και της εξειδίκευσης στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων.
 –  100 υποτροφιών κάθε έτος, για μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).
– Ιατρικού εξοπλισμού (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης, εγκατάστασης και συντήρησης του εξοπλισμού αυτού) για τα Δημόσια Νοσοκομεία, με έμφαση στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία.
3.— Επένδυση, εντός του 2012, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στην SIEMENS Ελλάδας, ώστε να διασφαλιστεί η συνεχιζόμενη παρουσία και δραστηριότητα της εταιρείας, η οποία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους.
4.— Πραγματοποίηση επένδυσης κατασκευής νέου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα, προϋπολογισμού άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ, που θα οδηγήσει στην απασχόληση άνω των 700 ατόμων.
Πέρα από τα αναφερόμενα οφέλη του  εν λόγω «Συμβιβασμού», μέσω της συμφωνίας:
•    Η SIEMENS θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στις Ελληνικές Αρχές, όποτε της ζητηθεί, σε σχέση με τη συνεχιζόμενη ανάκριση κατά φυσικών προσώπων, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.
•    Αναλαμβάνει την καταβολή της νομικής δαπάνης, με την οποία έχει επιβαρυνθεί το Ελληνικό Δημόσιο για την υπόθεση αυτή.
•    Και επιπλέον, εντάσσεται για μια περίοδο έως τριών ετών από την Ημερομηνία Έναρξης της Συμφωνίας, σε ένα πρόγραμμα εταιρικής συμμόρφωσης υπό ένα Επίτροπο που θα διορίσει το ελληνικό Δημόσιο.
Το τελικό κείμενο της «Συμφωνίας» που υπογράφτηκε, δεν έχει καμία διαφοροποίηση από το σχέδιο «Συμφωνίας», που ενέκρινε η Βουλή των Ελλήνων.
Με μέριμνα του Υπουργού Οικονομικών, η ενυπόγραφη Συμφωνία θα διαβιβαστεί στη Βουλή για ενημέρωση.”

ΠΗΓΗ: http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/4bffa35b-6b73-45f3-b03e-f30a2b975422

Απάντηση