=== Δυο φορές το χρόνο, κάθε πόρνη κυβέρνηση που σέβεται τα όσα έχει καταβροχθίσει στη χοάνη της, κάνει τις αξιοπρεπείς παρθενορραφές της. Οι πιο πουτάνες, μπορούν να τις κάνουν και τρεις και τέσσερις φορές, αν βρουν φτηνή γερή κλωστή.
=== Έτσι και το μπουρδέλο του Σαμαρά-Μπενάκη, αφού τρόμαξε από τις τρανές μάσες όλων των γαλαζιοπράσινων κοπριτών διοικητών και παραδιοικητών των Δημόσιων οργανισμών, που ήθελαν να επαληθεύουν τις Πύθιες ρήσεις του τερατώδους Πάγκαλου, έβγαλαν στις 9 Αυγούστου 2012, τον γκαβό οικονομολόγο Σαμαρά-Μπενάκη, να τρομάξει τα υποπιράνχας με τη μονοφθαλμία του. Επειδή δε στον προθάλαμο είχε σε αναμονή νέα υποπιράνχας για διορισμό, απέλυσε τον Διοικητή της ΛΑΡΚΟ προς παραδειγματισμό.
=== Χαμός στους έντυπους και ηλεκτρονικούς διαδικτυωμένους με την αποφασιστικότητα ενός Γκαγκά του Χάρβαρντ. Αν ρίξετε μια ματιά στην αποφράδα για τους διοικητές ημέρα της 9 Αυγούστου, θα δείτε ότι 1419 σάϊτ κατάφεραν να δημοσιεύσουν την ίδια φωτοτυπία-ανακοίνωση-διαταγή του δικτατορικού καθεστώτος της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη!!! Ούτε μια περισπωμένη διαφορετική και άλτερ. Μιλάμε για του ειδησεογραφικού ανταγωνισμού το κάγκελο. Το καρτέλ του Σταύρου Ψυχάρη και βάλε. Ο τίτλος σε όλους ίδιος σαν σε παρέλαση: “Καρατόμηση διοικητών ΔΕΚΟ που αρνούνται μειώσεις μισθών
Κλίμα ανάλογο της Αμερικανοεβραϊκής 11ης Σεπτεμβρίου, με τους Διοικητές στη θέση της Αλ Κάϊντα και της Χέζμπολάχ!!! Κάτι φάνηκε ν΄ αλλάζει… εις μάτην….  Ήταν το μάτι του γαλάζιου γκαγκά, που υπαναχώρησε, ξεκόλλησε και γύρισε ανάποδα. Δεν άντεχε ο άνθρωπος!!! Μόλις έγινε πρωθυπουργός και αμέσως κατάλαβε με πόση διαφθορά θα διαφεντεύει. Μέχρι και ο αδελφός του, αύξηση και παράνομη κρατική επιδότηση ζητά για να ξεπεράσει τη κρίση μελιγκίτιδας…. ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ…. Κάποιος να σώσει τα τέκνα και τα παιδιά του, γιατί φοβούμαι ότι η πουτάνα η εξουσία, Ηρώδη και Κρόνο θα τον μεταμορφώσει, μετά τη παραμόρφωση που έπαθε στο Χάρβαρντ!!!…
=== Καλά ρε…. Κανένας γαλαζιοπράσινος καταβόθρας δεν τον υπολογίζει και βγαίνουν εμπρός των, τέλος πάντων γκαβών έτσι κι΄ αλλιώς, ματιών του, για γεύμα ασταμάτητο και σαλιαρώδες???
=== Κάποιος πέταξε υπαινιγμό στον Πεπόνη για το προκλητικό του είδους της φαγοποσίας και αυτός, μιμούμενος τον Ρακιντζή, διέταξε υποτακτικό του να κάνει προκαταρκτική έρευνα, μέχρι να εξαντληθούν και τα αποφάγια και να μη μείνει ίχνος από ψίχουλο. Πάνω απ΄ όλα το καθήκον της μετατόπισης ευθύνης. Για να δείξει δε και στη κοινωνία καθάριο πρόσωπο, με αδήλωτο γραφείο τύπου, έστειλε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο μια ανακοίνωση…. Πρέπει ο λαός να μάθει, ότι ο Πεπόνης θα δοξαστεί, τσακίζοντας τα ειδικά μισθολόγια στα οποία και αυτός ανήκει και όλες τις πουτανιές με τα υπόγεια επιδόματα και τις ανύπαρκτες υπερωρίες…..
=== Αυτό που δεν κατάλαβα ακόμα, είναι το “γιατί” ρε γαμώτο να αναθέσει σε παρακατιανό τη δουλειά??? Δεν φοβάται τις υποκλοπές της δόξας του???

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν από 3 χρόνια, είχα κάνει μια έρευνα για τις υπερωρίες στελεχών του Αβραμόπουλου, και είχα αποδείξει, ότι οι κοπρίτες, πέραν του κλασικού μισθού τους ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ελάμβανε έκαστος επί 365 μέρες τον χρόνο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, 23 ώρες υπερωρία το …..24ωρο!!!! με απόφαση Αβραμόπουλου δημοσιευμένη και στο ΦΕΚ  γαμώ την οικονομολογία μου,  γαμώ!!!! Τώρα, η προκαταρκτική του υποτακτικού, θα διαπιστώσει ότι είχαν εκδοθεί οι νόμιμες εγκρίσεις και πάπαλα….. Δεν λέω…. Με κουράζει αφάνταστα, να είμαι από άλλομ πλανήτη….

Απάντηση