Ο Τζίνις γράφει για τους βλάκες

25 Αυγούστου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

 === ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ.
  1)  Μισώ τον λαό τον βλάκα και τις ηλίθιες μεγαλοφυΐες του. Ακούς μερικούς μαλακές: “Όλοι το ίδιο είναι” —  Τότε γιατί τους ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙΣ??? ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
  2) Αυτούς που ξαναψηφίζουν για δεύτερη φορά τα ίδια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ κόμματα τους ίδιους μαλάκες. 
  3) Την πλειοψηφία (πλειοψηφικό σύστημα) γιατί την αποτελούν η σαβούρα της διανόησης των ανθρώπων.  Επειδή προκύπτων κυβερνήσεις που είναι προέκταση της μαλακίας τους.  Αν η πλειοψηφία ήταν το σωστό το δίκαιο, τότε δεν θα μας κυβερνούσαν ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ επί της (%). Αυτοί είναι η πλειοψηφία, ηλίθιοι 80 – 90%. Και βγάζουνε ηλίθιες κυβερνήσεις.
  4) Δεν μπορούν μετά να διαμαρτύρονται, αυτοί που ξαναψήφισαν τα ίδια πτώματα και τους έφεραν σε μεγαλύτερα ΧΑΛΙΑ από πρώτα.  Μαλακία στο τετράγωνο είναι, να διαμαρτύρεται ένας μαλάκας για τους μαλάκες, ή για τις μαλακίες του!
  5) Τι φταίμε εμείς και οι άλλοι που δεν είναι μαλάκες να υποστούν την δική τους ηλιθιότητας και της πλειοψηφίας.
Τι φταίνε αυτοί που δεν ψήφιζαν ΣΚΑΤΟΚ  και  Ν. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ  να υποστούν τις συνέπειες τις Μ-βλακείας τους;;;;;
Οι ανεξάρτητοι των καμάτων (που δεν είναι ενταγμένοι) είναι Μ-βλάκες που ψήφιζαν ΣΚΑΤΟΚ και Ν. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. από βλακεία.
  6) Οι εξαρτημένη των καμάτων οι ενταγμένοι είναι δικαιολογημένοι και εξαιρούνται οι μισθωτοί, τα οργανωμένα κομματόσκύλα, τα λαμόγια, οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ των πτωμάτων (κομμάτων) κλπ. Γιατί αυτοί είναι η δουλειά τους… 
  7) Όποιος χειροκροτεί τους μεταχειρισμένους και αποτυχημένους πολιτικούς που ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι προκαταβολικά μαλάκες.

=Η πολιτική είναι ένα ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ των “ηλιθίων λαών” και με την ψήφων των, παγιδεύουν και τους ΞΥΠΝΙΟΥΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. Η δυστυχία των ξύπνιων, και των ηλιθίων μαζί. (ΜΟΝΟΝ οι ηλίθιοι κάνουν σαμποτάζ στον εαυτόν τους.)

=Δεν έχει σημασία αν ξέρω ή δεν ξέρω τι λέγω, αλλά αν σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ ή αν καταλαβαίνετε τη λέγω. Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται με το ποιος είσαι (διπλώματα ντοκτορά θέσεις κλπ.)  και όχι τι λες, αλέθεις ή ψέματα. Θεωρείσαι εξωγήινος ψώνιο τρελός κλπ..  (Έχω την εντύπωση πως κάτι λέγω). Όσοι θέλουν μπορούν να διαδίδουν την σελίδα: ή να την δυσφημούν.    (Καταλαβαίνετε τι λέγω ρέεε;)…. Πολύ εγωιστικό ε;Δίκαιο-λογικό.ς  

                        ΜΙΣΩ 
Μισώ και τους πολιτικούς και τα συστήματα τους,
το τανκ τ’ αεροπλάνα τους και τα καθάρματα τους.
Μισώ και τα συμβούλια, τα όπλα, την μαφία,
γεμίσανε με πτώματα πολλά νεκροταφεία.
Μέσα εκεί οργιάζουνε βία και αδικία,
το ψέμα και ο θάνατος οι γκάνγκστερ κ’ η κακία.
Είν’ ο τομέας που ενεργεί για το ΚΑΚΟ τ΄ ανθρώπου,
και δια του ποιο απάνθρωπου και αυθαιρέτου τρόπου.
Μέσα εκεί διαβιούν όσοι παρανομούνε,
και όσοι αναξιοπρεπώς από τους άλλους ζούνε.
Πολιτικός μη “κάθαρμα” δεν γίνεται να γίνει,
για όλα τα κακά της γης φέρνουνε την ΕΥΘΥΝΗ.
Αριστεροί ή δεξιοί δεν έχει σημασία,
τα ιδία όλοι κάνουνε σαν θρουν στην εξουσία.
Και όταν κινδυνεύουνε λενε….. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
και ξεγελούνε τους λαούς και μου έρχετε ναυτία.
Αδίκως περιμένετε κάποιο καλό να δείτε,
απ’ τους πολιτικούς ΠΟΤΕ όσο στη γη κ’ αν ζείτε.
Οι άνθρωποι δεν πάσχουνε από τα αγαθά τους,
μα πάσχουν  αποκλειστικά μόνον απ’ τα ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.

Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής.  http://users.otenet.gr/~tzinis  [email protected] =(Στη μαύρη λίστα;;;)  Έτυχα μίας τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Google, και με διέγραψε τον ιστότοπο http://www.tzinis.blogspot.com/ Αυτοί με διέγραψαν μια φορά εγώ 2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια. 

Απάντηση