=== Ο ανίκανος Διώτης απολύθηκε από Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ και αντικαταστάθηκε και επίσημα, στις 10 Αυγούστου 2012, από το νέο αστέρι της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, τον Στέλιο Στασινόπουλο.

  === Ως φαίνεται, ο άμεσος προϊστάμενός του, ο ανίκανος και ανύπαρκτος Στουρνάρας, δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για την ουσιαστική μεταβολή σε νευραλγική υπηρεσία του υπουργείου του. Άλλως, δεν εξηγείται το πως ο “υπουργός” της τρόϊκα των ληστών σήμερα, μετά 18 (ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ) ολόκληρες μέρες!!!!, αυτός ο κοπρίτης που ξοδεύει δεκαδες εκατομμύρια ΕΥΡΩ Ελληνικά και Ευρωπαϊκά, για κατασκευές ιστοσελίδων της πλάκας, ΔΙΑΤΗΡΕΙ “φάτσα-κάρτα” στη σελίδα του ΣΔΟΕ της ιστοσελίδας του αυτοκαταργημένου υπουργείου οικονομικών, σαν Γενικό Γραμματέα, τον ….απολυμένο Διώτη!!!!….

  === Ρε, μήπως και αυτή τη δουλειά (ενημέρωση ιστοσελίδας του υπουργείο του Στουρνάρα) πρέπει να την αναλάβει κλιμάκιο της τρόϊκα???

  === Ρε, μήπως πρέπει να λέμε στη τρόϊκα, όοτι είναι ανίκανη να μας κυβερνήσει????

=== ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ >>>> http://www.minfin.gr/portal/el/resource/section/financial-and-economic-crime-unit

=== ΚΑΙ ΕΔΩ >>>>  http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/c5bdcdae-4cb8-45a8-8632-61bdd3e400d2

  === Ύστερα έχει άδικο ο Ομπάμα, που τηλεφωνεί σε Κάμερον, Μέϊρκελ και Ολάντ, να ….μη μας στείλουν σε τρύπια δραχμή, πριν τελειώσουν οι Αμερικάνικες προεδρικές εκλογές Νοεμβρίου 2012???…. Κάτι ξέρει από στουρνάρια!!!…

Απάντηση