=== Το διαδίκτυο έχει καταντήσει προσφιλής χώρος για να αλωνίζουν και να ψωνίζουν “υποστήριξη” όλοι οι κρατικοδίαιτοι εγκάθετοι και υποψήφιοι εγκάθετοι των διοικήσεων ψευδοπολιτισμικών οργανισμών.

  === Για μεγάλο διάστημα τη πατήσαμε με τους καραγκιόζηδες του “Ελληνικού Κινηματογράφου” μέχρι να καταλάβουμε ότι οι “διαμάχες” τους με το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς της τροϊκάνικης χούντας, άρχιζαν και τελείωναν στη κουτάλα με την οποία μοιράζονταν τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ και στον έλεγχο του καλλιτεχνικού χώρου από το καθεστώς των χουνταίων. Φαίνεται πως τελευταία κάπου τα βρήκαν και τρώνε “δίκαια” όλοι μαζί με τις ευλογίες της ….τρόϊκα.

  === Τώρα μας προέκυψε νέος περιστασιακός μεγαλοκαυγάς, χωρίς να καεί, ούτε μια επιδεικτική μοτοσυκλέτα της χρυσής αυγής, με γήπεδο τη διοίκηση του “Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Η μια κουταλοομάδα θέλει να συνεχίσει του Λουκούλεια γεύμματά της, προεξάρχοντος του νυν αρχιφαγάνα (ευεργετημένου κατά Μόρτζο) Γιώργου Λούκου ΚΑΙ η άλλη κουταλοομάδα επιθυμεί να δείξει το ταλέντο της στη μάσα με αρχιφαγάνα τον Γιάννη Μούρτζο (???) ή τον Γιάννη Γλέζο (????).

  === Για να μας φωτίζουν για τις δικές τους μασέλες, μας έστειλαν την αγανάκτησή τους, αν δεν αφήσουν οι άλλοι επιτήδιοι τον υπουργό, να ….ευεργετήσει και τους υπόλοιπους. Και σε μας, γιατί έστειλλαν τα εμμετικά τους??? Για να πάρουμε το μέρος του ενός ή του άλλου κατά Πάγκαλο κοπρίτη?????

  === Από μένα, με μίσος ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΠΡΙΤΕΣ!!!… Να πάτε να γαμηθείτε όλοι σας, μαζί με τους ληστές της χούντας που γλείφετε για να τρώτε από τα κλεμμένα.

  === ΟΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΠΡΙΤΗ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!…..

Απάντηση