=== Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΒΛΩΝ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ

  === Λόγω διαδικτυακής επανακυκλοφορίας σήμερα, της αισχρής εμπορικής διαφήμισης πώλησης διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων, με σπουδές δι΄ αλληλογραφίας και ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, όπου την επιτυχία της απάτης εγγυόνται τρία (3) τουλάχιστον Ελληνικά …κρατικά πανεπιστήμια, αναδημοσιεύω κι΄ εγώ, τη σχετική ανάρτησή μου, τις 23 Ιουλίου 2012, με τίτλο  Πωλούνται Μεταπτυχιακοί Τίτλοι Σπουδών με το κιλό, δι΄ …αλληλογραφίας!!! – Εμπλέκονται κρατικά Πανεπιστήμια.

  === Ξέραμε το διαβόητο LSE – London School of Economics and Political Science, που επί πολλά χρόνια υπονομεύει την Ελληνική ανώτατη εκπαίδευση, με την έκδοση πτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων με το κιλό, δι΄ αλληλογραφίας, τη γνωστή ΑΠΑΤΗ σπουδών εξ αποστάσεως.

  === Αυτό το σπουδαστήριο, στη συνέχεια μας τροφοδότησε αυτούς τους μαϊμού πτυχιούχους και διδάκτορες, σαν καθηγητές Ελληνικών πανεπιστημίων και σαν ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ των διεφθαρμένων κυβερνήσεων, Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη, Κωστάκη Καραμανλή, Γιωργάκη Παπανδρέου και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ και της κυβέρνησης Σαμαρά-Μπενάκη, κορυφαίοι οικονομικοί υπουργοί, τέτοιους τίτλους έχουν για να μας βάλουν ακόμα πιο βαθιά στη χρεοκοπία και την οικονομική καταστροφή!!!

  === Τον τελευταίο μήνα, το e-mail μου, βομβαρδίζεται από ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία, η οποία διαφημίζει χορήγηση μεταπτυχιακών τίτλων, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, με αλληλογραφία, χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ!!!!!

Πίσω από τη φάμπρικα παραγωγής πτυχίων με το κιλό, είναι αλλοδαπή εταιρεία, που ισχυρίζεται ότι συνεργάζεται με το ….University Of Cambridge, αλλά στη πραγματικότητα πρόκειται για ιδιωτική δουλειά κάποιων καθηγητών, που για την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ επιχείρηση τηλεσιμιναρίων!!!!!, δηλώνουν και γραφεία στη ….ΠΕΡΙΟΧΗ Cambridge!!!!!

  === Αυτή η Αμερικάνικη ιδιωτική εταιρεία, παραγωγής ισχυρών μεταπτυχίων, με χρήση «άχρηστων» Ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, πιστή στο πνεύμα του «μπουκάρουμε στις μπανανίες και κάνουμε αρπαχτές παράγοντας τούβλα» έφτιαξαν και εδώ ΥΠΟΚΑΤΆΣΤΗΜΑ, για να σβήσουν το απωθημένο των βλημάτων που καημό το έχουν να αποκτήσουν διδακτορικό, για το οποίο ήσαν ανίκανοι να το αποκτήσουν με φυσιολογικές διεθνώς διαδικασίες κανονικών σπουδών. Για να πετύχουν του κατάμαυρου σκοπού τους, οι λυσσασμένοι για ιδιωτικοποίηση της Ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης, έχουν νοικιάσει Έλληνες καθηγητές Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ χρησιμοποιούν (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ) τα Πανεπιστήμια Θράκης,  Πειραιώς και Μακεδονίας, για να χορηγούν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους των ονείρων τους, σε όσους ανίκανους γόνους πλούσιων κερατάδων, μπορούν να αγοράσουν χωρίς κόπο τέτοιους τίτλους!!!! και να γίνουν υπουργοί οικονομικών της μπανανίας,  και στο Λονδίνο να πάνε, μόνο αν θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους ή για γουϊκέντ ή για τα σοβαρά ψώνια τους στου Λαφαγιέτ!!!!

  === Η ιδιωτική εταιρεία, για να δελεάσει κοπρίτες και κοπρίτισσες και τούβλα σαν τη κόρη του αρχικοπρίτη Πάγκαλου, διαφημίζει ότι όσοι μαλάκες την προτιμήσουν, θα εξασφαλίζουν 200 μόρια έξτρα για διορισμό στο ….Δημόσιο και για ….ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, χώρια από τα μόρια που θα εισπράξουν με το πτυχίο!!!!

  === Στο διαδίκτυο η φάμπρικα υπάρχει, τουλάχιστον σαν http://www.csap.gr/  και http://hsss05.pme.duth.gr/  και http://www.hsss.gr/ και http://www.csap.cam.ac.uk/ και http://www.csap.org/ κλπ,κλπ,κλπ, συν κάποιες ιδιωτικές ιστοσελίδες, που χρησιμοποιούν προσθετικά, τους τίτλους των Ελληνικών Πανεπιστημίων Θράκης, Πειραιώς και Μακεδονίας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, στα οποία ίσως, καταβάλουν κάποιο συμβολικό ποσό.

Τώρα, πως εξηγείται, η χρησιμοποίηση των απαξιωμένων Ελληνικών ΚΡΑΤΙΚΩΝ Πανεπιστημίων, για τη χορήγηση εύκολων τίτλων ιδιωτικής μεταπτυχιακής …καταξίωσης, από αλλοδαπή ιδιωτική επιχείρηση ιδιωτικοποίησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, είναι από τα ανεξήγητα του Χαρδαβέλα και βάλε….
Και μη χειρότερα….
Σκράπες ιδιοκτήτες μαϊμού διδακτορικών, έχουν ήδη προσληφθεί σαν …διδακτικό προσωπικό ΑΕΙ και αΤΕΙ….

3 Comments

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

  ΠΡΟΣ “Γιώργο Ναδά” :
  Το δεύτερο σχόλιό σου είναι θρασύτατο και προκλητικό και βλακωδώς αόριστο. Επί πλέον, το όνομά σου είναι παντελώς ανύπαρκτο και δεν ξέρω ακόμα ως τι παρεμβαίνεις, με τόση παραπειστική αθλιότητα.
  Το σκουπίδι σου πήγε εκεί που πρέπει.
  Κανονικότατα.
  Φτιάξε δικό σου γήπεδο να μπουρδολογείς όσο θέλεις. Εδώ δεν σε παίρνει….

 • Ο/Η Γιώργος Ναδάς λέει:

  Αυτού του είδους η λάσπη και το ατεκμηρίωτο σχόλιο είναι ιδιο της ΜΑΛΑΚΙΑΣ που χτυπάει αυτόν που τα γράφει.
  Αν έχει έστω και ένα έρισμα αυτός ο καραγκιόζης ας βγεί επώνυμα και ας αποδείξει τα “καταγγελόμενα” αλλά μάλλον πρόκειτε για σκατόμυαλο που αν τον πιάσεις θα βρωμίσεις
  Μείνε στη βρώμα σου λοιπόν Μπαρμπα Νικο Αρβανίτη!

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι με βρίζεις, αλλά δεν λες τι απ΄ όλα αμφισβητείς.
   Αμφισβητείς, το ότι αν έχεις ντόλαρς ή ευρά, “παρακολουθείς” ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ μαθήματα μέσω ….διαδικτύου και σε 1-2 χρονάκια παίρνεις πανεπιστημιακό τίτλο με κούριερ???
   Αμφισβητείς την ιδιωτική διαφήμιση που ανέβασα για ΔΕΥΤΕΡΗ χρονιά, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα, ότι συμμετέχουν στη κομπίνα 3 τουλάχιστον Ελληνικά πανεπιστήμια???
   Αμφισβητείς ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για εισαγωγή με εξετάσεις στα Ελληνικά πανεπιστήμια, κατακλυζόμαστε από διαφημίσεις, στον έντυπο, στον τηλεοπτικό και στον ιντερνετικό τύπο, οι οποίες μας “ησυχάζουν” και μας βεβαιώνουν, ότι εντός της Ευρωπϊκής Ένωσης, αλλά και στην Αμερική (και ίσως στον ΚΑΝΑΔΑ και στην Αυστραλία) υπάρχουν βαρβάτα πανεπιστήμια, που αν τους τα ακουμπίσεις χοντρά, θα σου εξασφαλίσουν ότι πανεπιστημιακό τίτλο γουστάρεις, χωρίς να χρειάζεται να ιδρώσεις σπουδαστικά, ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ?????
   ΠΡΕΠΕΙ λοιπόν, να γίνεις ΕΣΥ κυρ-Γιώργο Ναδά, πιότερο σαφής και συγκεκριμένος στο τι σε έτσουξε, γιατί πολύ φοβούμαι, ότι όσοι σε διαβάσουν, θα νομίζουν (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ) ότι έχεις αποκτήσει πτυχίο και μεταπτυχιακό ….δι΄ αλληλογραφίας!!!!!
   Πες μου λοιπόν τι σε πονεί και τι σε τσούζει και ίσως έχω το …φάρμακο για να συνέλθεις. Ως τότε, περαστικά σου….
   ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
   Συνήθως τέτοια σχόλια τα ρίχνω στα σκουπίδια. Για σένα έκανα προσωρινή εξαίρεση.

Απάντηση