Κι΄ είχα έναν καημό, ρε Νικήτα…..

30 Αυγούστου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Μερικές φορές, δεχόμαστε όλοι μας κάποιες διαδικτυακές επισκέψεις…. μα κάποιες πούστικες διαδικτυακές επισκέψεις, πρόσκαιρης αγάπης και λατρείας, από κοπρίτες πρώτης προβολής και αρχίζουμε να ξύνουμε τη καρδάρα μας, για να κατανοήσουμε την ακατανόητη και ανόητη προτίμηση των πούστηδων.

  === Αφορμή είναι ΠΑΝΤΑ, η διεκδίκηση κάποιας τρανής, κομματοσκυλικής και συνάμα κρατικοδίαιτης κουτάλας.

  === Έτσι χθες, είχα την ατυχία να δεχθώ την εισβολή Νικήτα Κακλαμάνη, που κατά τα άλλα μέχρι σήμερον πλην εκλογών, ΠΟΤΕ δεν με καταδέχεται ο πούστης, άλλοτε δεινός γλύπτης των οπισθίων του αρχισιωνιστή Σαμαρά. Πόσα δεν θυμήθηκε ο κοπρίτης για να εκθέσει τον έτερον εκτεθειμένο πούστη και συνδιεκδικητή της χρυσής κουτάλας…!!!

  === Η πουστιά του Νικήτα Κακλαμάνη κορυφώνεται, με την από καθαρή δειλία χρήση της ιστοσελίδας του Δημοτικού συνδυασμού του, (συνδυασμού που είχε τύχει της επίσημης έγκρισης του διεφθαρμένου κόμματος στο οποίο ανήκει, αλλά και του άσπονδου φίλου του Σαμαρά-Μπενάκη). Τώρα που ο αρχισιωνιστής αρχηγός του του κάνει απιστίες και διαλέγει στη ζούλα άλλον πολιτικό γκόμενο (Μανώλη Κεφαλογιάννη), ο Νικήτας Κακλαμάνης νιώθει προσβεβλημένη τη κρυπτοφανερή έμφυτη θηλυκότητά του και βγάζει τις ξυνίλες και τις ζήλιες της απατημένης!!!…

  === Επί του περιεχομένου του θέματος που σκόρπισε δεν υπεισέρχομαι, καθότι δεν βάζω διαφημίσεις και μάλιστα πούστικες και από ένστικτο του απλού μέσου Έλληνα, λέγω και στον Κεφαλογιάννη και στον Κακλαμάνη που μας παρενοχλούν:

   === ΟΥΣΤ καριόλες….

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προ ολίγου, ο κοπρίτης και κρυπτοταμίας του ψευδοΠΑΣΟΚ και διοικητής του ΙΚΑ Σπυρόπουλος, είπε ότι η δημοκρατία είναι ανώριμη και βιώνουμε πρωτόγνωρα πράμματα… πράμματι….

Απάντηση