=== ΣΚΛΑΒΕ ΣΚΑΣΕ… ΤΡΩΓΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ…. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!!!

  === Το τι γίνεται με τις μάσες χοντρών κονδυλίων στα πανεπιστήμια για μαϊμού έρευνες, τα ξέρουμε, τα γράφουμε, τα διαβάζουμε συχνά-πυκνά εδώ κι΄ εκεί, με λεπτομέρειες και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. Εγώ τα έχω ζήσει 4 φορές, αν θυμάμαι καλά…  Έτσι Ρακιτζάκο???… Εσύ Μιχαλάκη, τι λες???

  === Παράλληλα, παρατηρούμε ότι κινούνται και άλλα δυνατά θέματα, που τσούζουν τη συντριπτική πλειοψηφία ενός ταλαιπωρημένου λαού. Το ξαφνικό σκάνδαλο αρχίζουν και το παίζουν υπερβολικά τα πουλημένα ΜΜΕ που ταυτόχρονα, αρχίζουν να περιφρονούν (τα ΜΜΕ) τα σκληρά και επανωτά μέτρα, με τα οποία η χούντα δυναστεύει τον λαό!!! Αφού μουρλάνουν τον λαό με πλύση εγκεφάλου για το σκάνδαλο “Μυλόπουλου” μετά πάπαλα….. “Μυλόπουλος” ????? αναρωτιούνται οι στουρνάρες απορημένοι και σφυρίζουν αδιάφορα…. ποιος “Μυλόπουλος????”

  === Πάντως, για να μη ξεφύγουμε τελείως, σας βεβαιώνω ότι ο χώρος των πανεπιστημιακών και ιδιαίτερα των καθηγητών ιατρικής, είναι πολύ βρόμικος και οι συμμετέχοντες είναι αδίστακτοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους ελέγξει ελεγκτικό όργανο και να μη του κάνουν ευθέως κατ΄ ιδίαν, ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ….

  === Ξέρεις τι είναι να κοιμηθείς καράβλαχος και να ξυπνήσεις ένα πρωϊνό με ντοκτορά???…

  === Διαβάζει και ο “Τ.Ν.” το δημοσιοκαφρικό “ενδιαφέρον” των τελευταίων ημερών για τη χέστρα του Μυλόπουλου και “αναπολεί” τόσα και τόσα του όχι και μακρινού παρελθόντος, και παραμιλάει:
  === O πολυ ΚΑΛΑ ενημερωμένος για τις ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΕΣ υπουργός ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, πριν ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ νέα ατελείωτη ΕΡΕΥΝΑ, για το ΑΠΘ , ας κοιτάξει να ΔΕΙ τι ΕΓΙΝΕ με τις ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ έρευνες των επιθεωρητών για το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΑΛΗΚΑΡΗ…..ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΦΘΑΛΟΜΟΛΟΓΙΑΣ…
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!

Απάντηση