=== Σας έγραψα για τα διαδικτυακά κόλπα του Κακλαμάνη, που ήθελε να χρησιμοποιήσει τα blogs για να γίνει διαχειριστής της ΝεοΔημοκρατικής κουτάλας. Σας έχω γράψει και άλλες φορές για αντίστοιχου επιπέδου κουταλομάχους.
   ===Σήμερα, μια άλλη κοπρίτισσα, έστειλε τη κουραδίτσα της. Μπορεί το περιεχόμενο για αυτούς που κατηγορεί η μαχόμενη σκύλα, να είναι σε γενικές γραμμές αληθές, όμως το ψεύτικο όνομά της και η ανυπαρξία blog δείχνει ότι η κοπρίτισσα είναι ΔΕΙΛΗ και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι, να γίνει διαχειριστής της κουτάλας της ΕΡΤ. Πολύ το χρήμα που αγάπησε και δείτε κουτοπονηράδα της ανώνυμης πουτανίτσας:

  === “ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΕΛΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
Την Τρίτη 28 Αυγούστου, βράδυ, στο καφέ εστιατόριο Albion, Oμήρου 6-Νέο Ψυχικό, συνέτρωγαν οι Νίκος Τέλλης, Πρόεδρος της ΕΡΤ, Τζώνης Καλημέρης, Τέλης Σιαμαντάς και ο Γεν. Διευθυντής Τηλεόρασης της ΕΡΤ, Κώστας Σπυρόπουλος.
   === Εκεί, συζητούσαν για πολλά θέματα που πρέπει να στηρίξουν ως «ομάδα», όπως να παραμείνει ο Μιχαλίτσης στην θέση του Γεν. Διευθυντή Τεχνικής Ανάπτυξης, όταν έχει βουίξει όλη η ΕΡΤ για τους «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς που έστηνε επί εποχής Ρουσσόπουλου, μέχρι σήμερα.
   === Διαφωνούσαν μάλιστα με το γεγονός την θέση να την αναλάβει ο εξαίρετος επαγγελματίας Δημήτρης Σαραβάκος και επιλογή της Ν.Δ.
Να τους χαίρεται ο Σίμος Κεδίκογλου.
Θα επανέλθω για το υπόλοιπο της συζήτησης
Ιωάννα Μακρίδου ????
Δημοσιογράφος-blogger”

Ποια blogger και ποια συζήτηση μωρή καργιολία???? Γιατί δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη σου και ζητάς να σου βγάλω εγώ το φίδι από τη τρύπα σου????

Απάντηση