=== Αύγουστος 2012
=== Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας με σημαντικά γεγονότα σε πολλά επίπεδα.
=== Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ενημερωθείτε και ζήστε ό,τι καθημερινά βιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

  === Καλή χρονιά με τα νέα σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
=== «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και πολλά άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.
=== Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού μας από σημεία πώλησης του οργανισμού μας, σχολικά bazaars σε όλη την Ελλάδα και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop μας.  περισσότερα εδώ

  === Πανελλαδική συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!
=== «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα χρονιά, καλεί όλους να συμμετέχουμε στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές.
=== Σήμερα οι ανάγκες που καλούμαστε να καλύψουμε είναι τεράστιες, κάτι που αποτυπώνεται και στα στατιστικά στοιχεία του οργανισμού μας, βάσει των οποίων από 01/01/2011 έως και 30/06/2012 στηρίξαμε πανελλαδικά 8.933 παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.  περισσότερα εδώ

  === Τα Σχολικά μας Bazaars σε όλη την Ελλάδα!
=== Σας περιμένουμε στα Bazaars μας σε όλη την Ελλάδα!
=== Τα σχολικά μας μπορείτε να τα προμηθευτείτε και μέσω του e-shop μας.    περισσότερα εδώ

  === Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας!!!
=== Η Έλλη, η Πάολα, ο Αλέξανδρος, ο Γιάννης πέτυχαν στις σχολές της επιλογής τους κάνοντας μας –για μία ακόμα φορά- περήφανους!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως κάθε Ελληνική οικογένεια και παρά τις δυσκολίες, προετοιμάζει τη νέα ακαδημαϊκή ζωή των παιδιών! Νέο σπίτι, νέα καθημερινότητα, νέα ζωή και δίπλα τους σε κάθε βήμα όλοι εμείς που καθημερινά μεγαλώνουμε τα υπέροχα αυτά παιδιά!
Σας ευχαριστούμε!     περισσότερα εδώ

  === Το καλοκαίρι των παιδιών μας!
Το καλοκαίρι πια πέρασε και τα παιδιά μας πέρασαν υπέροχα!
Χάρη στην υποστήριξη και την ευγενική χορηγία φίλων, εθελοντών, τουριστικών επιχειρήσεων, ακτοπλοϊκών εταιρειών οι διακοπές μας ήταν πραγματικά αξέχαστες!
Το album των φωτογραφιών μας    περισσότερα εδώ

  === Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά. Μαζί θα τα καταφέρουμε.
Συνεχίζουμε την Πανελλαδική εκστρατεία εξεύρεσης πόρων για τη λειτουργία και στελέχωση δύο νέων σπιτιών σε Αίγιο και Αγρίνιο για 60 Παιδιά!
Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!  περισσότερα εδώ

1 Comment

Απάντηση