=== Ενίσχυση της δράσης των Επιθεωρητών Υγείας ζήτησε ο υπουργός Υγείας

  === Την ενίσχυση της δράσης και της αποτελεσματικότητας των Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας ζήτησε στη χθεσινή συνάντηση του με τον Γενικό Επιθεωρητή, κ. Μ. Σαμπατακάκη του σώματος ΣΕΥΥΠ, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

  === Στη σύσκεψη με το σύνολο των Επιθεωρητών, ο υπουργός επεσήμανε ότι η διενέργεια συστηματικών ελέγχων σε όλο το εύρος των Υπηρεσιών Υγείας ενέχει καθοριστική σημασία στην επιτυχή καταπολέμηση της σπατάλης και της διαφθοράς, ιδιαίτερα την τρέχουσα κρίσιμη οικονομική περίοδο.

  === Επίσης, ζήτησε την πραγματοποίηση νέων ελέγχων στις νοσοκομειακές μονάδες σε όλη την Επικράτεια και όρισε τη γνωστοποίηση του εβδομαδιαίου προγραμματισμού των ελέγχων του ΣΕΥΥΠ και στον ίδιο τον Υπουργό.

  === Αναρτήθηκε από Ανθή Αγγελοπούλου – Ιατρικός Τύπος

Και η Τζιά??? η Αμοργός??? η Σίφνος??? η Μύκονος??? η Σέριφος??? η Ρόδος και το πήδημα???…Θα αφήσουμε τόσο τουρισμό να πάει στράφι???… Γαμώτο…. Γιατί μου στεναχωρούν τον ομορφάντρα???…

ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”
Θυμισου την υποθεση της Ερετρειας με κατι απατεωνες αποστρατους του  ναυτικου που ταχα θεραπευαν με ραδιοσυχνοτητες τους καρκινους.τους επιασε δηθεν ο ΣΕΥΠ και αυτοι μετα πηγαν στην Ηγουμενιτσα οπου τους μαζεψε ενας καθηγητης του πανεπιστημιου Ιωαννινων και με διδακτορικες διατριβες που ταχα επεβλεπε αρχισε να ξεπλενει την εισπραξη της θεραπειας των καρκινοπαθων με λογαριασμο ερευνας του πανεπιστημιου. Το ΣΕΥΠ δηθεν τους ξαναεπιασε αλλα αρχισε μια ανακριση που ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ. και τελικα ο καθηγητης ΑΘΩΩΘΗΚΕ απο το δικαστηριο. Ζήτω το ΣΕΥΠ!!!!

Απάντηση