=== Μούφα οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων φοροφυγάδων και οι “δεσμεύσεις” (ΣΙΚ) καταθέσεων — Ξέρουν αριθμό (121) — Δεν ξέρουν ονόματα

  === ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ:

  === Το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι το ΣΔΟΕ προχώρησε σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, μετοχών και ακινήτων 121 φυσικών προσώπων και εταιρειών που ενέχονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής.
  === Πρόκειται για ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και αφορούσαν τη δράση φυσικών προσώπων και εταιρειών τα προηγούμενα οικονομικά έτη, όπου και διαπιστώθηκε μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, είτε από εικονικά τιμολόγια είτε από μη έκδοση παραστατικών και μη απόδοση ΦΠΑ.
  === Στους τραπεζικούς λογαριασμούς που ανοίχθηκαν εντοπίστηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ καθώς και ξένο συνάλλαγμα, τα οποία και δεσμεύτηκαν υπέρ του δημοσίου, ενώ εκκρεμεί το άνοιγμα και άλλων λογαριασμών που σχετίζονται με τις υποθέσεις.
  === Επίσης, κατασχέθηκαν ως προϊόντα φοροδιαφυγής πολυτελή ακίνητα, μετοχές στα χρηματιστήρια της Αθήνας και της Νέας Υόρκης καθώς και επενδύσεις σε ασφαλιστικές εταιρείες.
  === «Η ανοχή σε όσους φοροδιαφεύγουν, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, τελείωσε» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας. «Το ΣΔΟΕ έχει λάβει συγκεκριμένες εντολές να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία όσων κλέβουν το κράτος και τελικά τους ίδιους τους πολίτες που δοκιμάζονται από μια πρωτοφανή κρίση. Είναι αδιανόητο να σηκώνουν το βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής μισθωτοί και συνταξιούχοι, επειδή κάποιοι αποφεύγουν να πληρώνουν τους φόρους τους».

  === ΠΗΓΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ: Ποιος ο λόγος που δεν ανακοινώνεις τα ονόματα ρε Στουρνάρα??? Τόσες και τόσες φοράς λέτε ονόματα στον βρόντο, τώρα που λες ότι ΔΕΣΜΕΥΣΕΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ κώλωσες??? Ή πρόκειται απλά για επανάληψη της προχθεσινής “εντολής” προς το αμαρτωλό ΣΔΟΕ και μας τη ξαναλές μπας και πιστέψουμε ότι θα φορολογήσεις τους ληστές φοροκλέφτες φίλους σου??? Από τη τελευταία παράγραφο της μπούρδας σου ΚΑΙ την ημερομηνία της ανακοίνωσης (6-9-2012), μάλλον για αέρα κοπανιστό πρόκειται, για άλλη μια φορά…. Λέω κι΄ εγώ, πότε πρόλαβαν τα σαϊνια της διαφθοράς σας….. “Τι είχες Γιάννη Στουρνάρα — Τι είχα πάντα να λες” και να μας πιάνει το κλάααααμα…. ΚΟΠΡΙΤΗ….

Απάντηση