=== Με αφορμή τη χθεσινή θεατρική παράσταση Κασιδιάρη (Χρυσής Αυγής) – Βαρεμένου (ΣΥΡΙΖΑ) – Γεωργιάδη (ΝΔ), όπου παίχθηκε το SEXπηρικό αριστούργημα “Τα ορφανά του Χίτλερ πηδούν τα ορφανά του Στάλιν” καθ΄ ην στιγμή Μιχαλολιάκος και Cipra ξεσκίζονται στα πεντόβολα και με τα δύο χέρια, και συναγωνίζονται για το ποιος θα κατουρήσει πιο μακριά, ανατσουτσουρώθηκε εντός του κρανίου μου η μνήμη η αλάθητος και μονολογώ στα φωναχτά μου και από μέσα μου:

  === “Στάκα ρε…. Τι γίνεται ΄δω πέρα??? Δεν υπάρχει μέρα που να μη δείχνει ο ΣΚΑΪ Μιχαλολιάκο ή “Χρυσή Αυγή” ή να μη παράγει Κασιδιάρικη παράσταση και έργο πρώτης προβολής!!! Για να δούμε τι θα δούμε…”

  === Και μια και δυο, τραβάω στου Γιουτούμπι και απαιτώ έρευνα για τα καθέκαστα. Τα βλέπω και κατεξοργίζομαι και απορώ συνάμα….

  === Και σε επερωτώ ρε φούστη αλαφούστη μου: Τι είναι αυτό που σε κάνει, εσένα, έναν περιώνυμο σιωνιστή και μπαχλέμπι, να χαρίζεις καθημερινά τις ειδήσεις σου και τις πολύτιμες τηλεοπτικές πολιτικές εκ-πομπές σου, στον Χιτλερικό βωμό, των υποτιθέμενων εχθρών νεοναζί σου??? Μόνο για να βγάλεις περισσότερα τηλεοπτικά φράγκα ρε τσιφούτη??? Ή μήπως ισχύει και εδώ το σλόγκαν σου “μαζί τους μπορείς πολλά περισσότερα???” – Ή μήπως η ενασχόλησή σου στο να μαζέψεις τα φράγκα των παναθηναϊκών φιλάθλων, στο μπιζαχτά των φίλων που κατασκεύασες, δεν σου επιτρέπει να δεις τι σκατά γίνεται στον βόθρο???…

  === ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το χθεσινό βίντεο με τη παράσταση των βαρεμένων κασιδιάρηδων του “ΣΥΡΙΖΑ” και της “Χρησής Αυγής” η τσουτσουνέρικη επιτροπή δεοντολογίας μου, το έκρινε αυστηρώς ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 65 και απαγόρευσε τη δημόσια προβολή. ‘Οποιος περίεργος, μπορεί να το προμηθευτεί, στα νυχτερινά βιντεοτσοντάδικα…. ΟΥΣΤ ΡΕ…. Είναι δεκάδες τα βίντεο εκπομπών του ΣΚΑΪ, τους τελευταίους μήνες για τη “Χρυσή Αυγή” — Είναι πολλά τα ….διαφυγόντα κέρδη Αλαφούζο..,.

5 Comments

 • Ο/Η κανενας λέει:

  ρε φιλε γραφεις που γραφεις βαλε και κανα ελληνικο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ερωτηματικο…….

 • Ο/Η Animal λέει:

  Δηλαδή η Νέα Τάξη έχει τοποθετήσει τους αχυρανθρώπους, οι οποίοι μας κυβερνούν, για να βάλουν πλάτη στη Χρυσή Αυγή; Είναι όργανο της Νέας Τάξης η Χρυσή Αυγή, όταν προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να δώσει στους Έλληνες την πατρίδα τους πίσω; Αυτή τη διαλυμμένη πατρίδα από τα όργανα του ΕΛΙΑΜΕΠ, των ΜΚΟ και ο,τι άλλο “κακό συναπάντημα” μας βρήκε όλα τούτα τα χρόνια τα μεταπολιτευτικά; Για τη Χρυσή Αυγή δούλευαν όλοι αυτοί οι αριστεροι, οι δεξιοαριστεροί, οι κεντροαριστεροί, οι πρασινοαριστεροί; Μα αυτοί όλοι είναι “πολίτες του πλανήτη γη”, όπως μας θέλει η Νέα Τάξη.

  Για σκεφθείτε λιγάκι, για σκεφθείτε … .

  http: //kyprianoscy.blogspot.gr/2012/09/blog-post_10.html

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Αν μπορούσες και αν ήθελες να μάθεις, θα μπορούσες να κάνεις μια μικρή αναδρομή, όχι μακριά, αλλά στη περίοδο της χούντας, όπου καθημερινά μας έκαναν πλύση εγκεφάλου με τη “ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” τους και αμέσως μετά τη χούντα, με τη παράνομη νεοναζιστική οργάνωση “ΝΕΑ ΤΑΞΗ” του απότακτου λοχαγού Μπόλαρη, τα έτη 1974-1975 και 1977-1978 (?). Εκείνη η νεοναζιστική “ΝΕΑ ΤΑΞΗ” με το ίδιο σύμβολο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αν θέλεις το πιστεύεις, είχε έδρα τα ….Εξάρχεια.
   Δεν διεκδικώ δάφνες, αλλά πιστεύω αυτά που έχουν αποκαλύψει πολλοί ανεξάρτητοι ερευνητές: Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

   • Ο/Η eir λέει:

    Εγώ πιστεύω όμως ότι στις τάξεις των άκρων πέφτουν πολλά παιδιά είτε ρομαντικά, είτε που απλά δεν ξέρουν και πιστεύουν ό,τι τους πουν.

Απάντηση