=== Να!!!! Εδώ την είχα την είδηση, εδώ και πέντε μέρες, από αξιόπιστη πηγή και με φάγανε οι ζωγραφιές. Τώρα, θέλωντας και μη, βάζω τη χθεσινή κονσέρβα. Κάτι τέτοια παθαίνω και καταλαβαίνουν όλοι, ότι οι χιλιάδες tsoutsouneros που ελέγχω, είμαστε οι εξής ένας… ΕΓΏ… Που θα πάει, κάποτε θα αυγατέψουμε και θα γίνουμε ομελέτα.

  === Αξίζει λοιπόν να διαβάσουμε τα κατωρθώματα ενός πάντα αχόρταγου ληστή:

  === Ερώτηση από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την θωρακισμένη BMW των 750.000 ευρώ

  === Οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Β. Παναγούλης  και Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου, κατέθεσαν ερώτηση για τη χρήση του θωρακισμένου αυτοκινήτου, μάρκας BMW, αξίας 750.000 ευρώ.

  === «Επί θητείας στο υπουργείο Οικονομικών του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, παραγγέλθηκε στο εξωτερικό και παραλήφθηκε αυτοκίνητο τεθωρακισμένο τύπου BMW, η αξία του οποίου σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ανήλθε στα 750.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο χρησιμοποίησε ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και στη συνέχεια ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

  === Ερωτώνται οι Υπουργοί Επικρατείας και Οικονομικών:
—- Ποιός σήμερα χρησιμοποιεί αυτό το μεγάλης αξίας κρατικό περιουσιακό στοιχείο;;;
—- Παραδόθηκε στην αρμόδια κρατική υπηρεσία μετά την αποχώρηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από το υπουργείο Οικονομικών;;;
—- Σήμερα, σε εποχές εξοντωτικής λιτότητας, συνεπεία της οποίας δύο συνάνθρωποι μας οδηγούνται στην αυτοχειρία κάθε μέρα, γιατί χρησιμοποιείται αυτό το προκλητικής πολυτελείας αυτοκίνητο;;;»

  === Ο ερωτώντες βουλευτές

Αναρτήθηκε από  defencenet.gr

Απάντηση