=== ΝΤΡΟΠΗ, ΚΥΡΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ –ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ– ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
   === ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΕΡΕΝΣ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
=== Ο ΛΑΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΡΕΝΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.
   === ΜΕΡΧΙ ΤΩΡΑ, ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΠΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ. Ε, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ  ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΟΜΙΣΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ.
=== Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ ΤΕΡΕΝΣ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΧΟΥΝΤΟΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ), ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

  === Η σχετική επί του θέματος χθεσινή ανακοίνωση του υπεύθυνου επί στρατιωτικων θεμάτων, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουϊκ, είναι η παρακάτω:

  === Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν σήμερα (12/09/2012) στο κέντρο της Αθήνας πρώην και εν ενεργεία στρατιωτικοί παραβρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής Τέρενς Κουίκ.

  === Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι ντροπή και οι συνταξιούχοι και οι εν ενεργεία στρατιωτικοί να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο δρόμο, στην ουσία επαιτώντας αξιοπρεπείς αποδοχές, που όσο μεγάλες και αν γίνουν, ποτέ δεν θα καλύψουν τις εθνικές υπηρεσίες που προσφέρουν στην πατρίδα μας.

Μπορεί Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης να έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα λυγίσουν το φρόνημα των στρατιωτικών, όσο και αν τους συνθλίβουν με τις περικοπές στις αμοιβές τους.

Ταυτόχρονα θέλω να επισημάνω την αθλιότητα του διαχωρισμού των στρατιωτικών σε μάχιμους και μη. Κανείς- για παράδειγμα- δεν μπορεί να μπει στη θέση του «μη μάχιμου» Μηχανικού Εδάφους περιμένοντας να επιστρέψει το αεροπλάνο που έχει φύγει με έναν μάχιμο για αποστολή στο Αιγαίο.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε στο πλευρό των στρατιωτικών, υπενθυμίζοντας ότι έχουμε ζητήσει (με προσωπική μου δήλωση) την παρέμβαση του Εισαγγελέα για να διαπιστωθεί κατά ποίο τρόπο η Τρόικα πήρε στην κατοχή της τους κωδικούς λογαριασμών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Στη συγκέντρωση ήταν επίσης παρών και ο Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παύλος Χαϊκάλης και οι Πολιτευτές Νομού Φλώρινας Γιώργος Παρίσης, Ταξίαρχος ε.α. και Β’ Αθηνών Ευαγγελία Εγγλέζου η οποία είναι και σύζυγος Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Απάντηση